Kezdőoldal » Ünnepek » Nőnap » A párom annyit se mondott h...

A párom annyit se mondott h boldog nőnapot, pedig tudja hogy ma van, velem van a baj, hogy rosszul esik?

Figyelt kérdés
Ma egész nap, meg tegnap együtt voltunk, most ment haza, messzebb lakik. Ma a rádióba is mondták, a városba járókelők virággal voltak, nagybátyámmal összefutott, aki épp virágot vett, de nekem annyit nem mondott h boldog nőnapot. ajándékot nem vártam, mert most a kocsijára költött, de egy kedves szó jól esett volna. Tudta h ma van mert az apukája mondta neki h még nem vett virágot az anyukájának. Bennem van a hiba, és én látom rosszul ezt a dolgot? Tegnap éna névnapján felköszöntöttem, meg decemberbe tartottuk, de én tegnap is felhívtam, a valentín napot nem tartjuk, de a nőnapot elvileg igen...3 éve vagyunk együtt 21l 25f
2013. márc. 8. 20:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Válaszolt már az sms-re?
2013. márc. 9. 13:37
 12/25 anonim ***** válasza:

Jövőre ha még együtt lesztek, és felköszöntene nőnapon, akkor is maradjon el a szex. :D

Hadd érezze milyen, mikor ő törődött a másikkal, de viszonzást nem kapott.

2013. márc. 9. 13:39
 13/25 A kérdező kommentje:
:D :D jó jövőre nem fogom elfelejteni neki hogy nincs szex aznap :D akkor biztos érezné a dolog súlyát :) Amugy még nem válaszolt, nemrég írtam neki, de dolgozik, úgyhogy 6 körül veszi észre majd :) írok h mi volt :)
2013. márc. 9. 14:24
 14/25 A kérdező kommentje:
irt vissza, azt mondta tegnap vett, és hogy ma este akarja odaadni az ajándékot, nem nagyon hiszem, mert akkor miért nem adta oda tegnap, ez az egyik, a másik meg nem az ajándék a lényeg, hanem hogy aztse mondta sza*ok rád...sztem menti a helyzetet, csak nem értem miért ilyen :(
2013. márc. 9. 14:48
 15/25 anonim válasza:
Mert pont az van, hogy sz*rik rad, kar hogy ezt nem tudod elfogadni, ez egy ponton túl szanalmas...
2013. márc. 9. 17:08
 16/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy így akarja veled lazítani a kapcsolatot. Nem biztos benne, hogy veled akar maradni egész életében, vagy az is lehet, hogy már biztos benne, csak nem akarja megmondani. Vagy úgy van vele, hogy amíg nem talál másik barátnőt, addig nem szakít veled.
2013. márc. 9. 17:58
 17/25 anonim ***** válasza:
Ha három év után nem kérte meg a kezed, az összeköltözés sem került szóba, akkor felejtős.
2013. márc. 9. 17:58
 18/25 anonim válasza:
Szerintem komolyan elkéne bezsélgetnetek az érzéseitekről,jövőről..
2013. márc. 9. 19:46
 19/25 A kérdező kommentje:
szóbe került mindkettő, májusba költözünk össze, és lehet h aznap egy szót s mondott, másnap adta oda, de olyan dolgokat tesz meg értem, hogy vki azt egy házasságban se teszi meg...ezért nem értettem, de helyrehozta a dolgot, többszöris bocsánatot kért, hogy máskor időben lesz...
2013. márc. 18. 12:17
 20/25 anonim ***** válasza:

Scavenger of human sorrow első alapelve:

Aki elvárja, az nem érdemli meg. Azon is picsogsz, ha nem enged valaki előre az ajtón gondolom, de ha megteszik, annyira sem veszed a fáradtságot, h kinyisd a szadat egy köszi erejéig. Miért van, h a mi több, mint 10 éves kapcsolatunkban soha nem merült fel ekkora gond? A kötelező ünnepek mutatják meg milyen rettentően szereti egyik a másikat, ugye? Nem az, amikor csak úgy, június 57-én, egy átlag napon átad egyik a másiknak pl egy saját készítésű valamit. Az biztos nem olyan, mert különben is minél drágább az ajándék, annál jobban kifejezi a partner érzelmeit. Szerintem add be a valokeresetet. Vagy olesd meg valakivel. Tudom, h azt írtad, h nem vártal ajándékot, de azok után, h ezek szerint számodra a naptári ünnep a szerelemmero, ez kétséges.

2013. márc. 19. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!