Nőnapra mit? HELP.
Sziasztok. Életembe most először veszek ajándékot nőnapra.:)
Egy bonbon vagy csoki + valami virágra gondoltam.
Szerintetek egy szál virág legyen vagy egy pici csokor?:)
És milyen virágból?:) Valamint a csokor ára kb. mennyi legyen? Mert a virágboltba mindig megkérdezik hogy milyen árba állítsanak össze csokrot. És mivel még sose csináltattam én csokrot nem tudom mennyi meg milyen legyen:)Szerintetek ez megfelelő nőnapra?
Előre is köszi a válaszokat.
Vidd el Road koncertre. :) Pont nőnap alkalmából lesz a koncert,meg az új album miatt.Kihagyhatatlan. :)
Amúgy inkább pici csokor.
Ne kombináld már túl! Ez nem Valentin nap!!!! Ha anyádnak veszelXD akkor valami cserepes virág a befutó, ha a csajodnak akkor bőven elég egy szál orchidea ami kis aranyos dobozban van. Ilyenekkel tele vannak a virágboltok 8-án. Pár száz forint az egész.
Bonbonnal vagy virágcsokorral meg lepd meg máskor. Régen csak egy szál hóvirágot adtak(míg védett növény nem lett). A gesztus a fontos!
3.!
Igazából nincs semmi jelentősége a színeknek. Az első valentin napunkra vettem neki ilyet. Igazából 7 vörös és 5 fehér volt az eredeti terv, hogy meglegyen az egy tucat, de akkor nem volt nálam elég pénz és így lett csak 10 szál. A virágos meg olyan faszán elrendezgette a csokorba, hogy baromira megtetszett, ezért sem modosítottam rajta már 3 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!