Nektek rosszul esne, ha névnapotokon összesen 4 ember köszöntene fel titeket?
Az az igazság, hogy a legjobb barátnőm, a háromból 2 testvérem, és egy volt barátnőm/osztálytársam köszöntött fel. A szüleim, a másik tesóm, és a többi barát és családtag, illetve a párom valahogy elfelejtette.
Túlélem, nem ez a legnagyobb problémám, de ti mit szólnátok? Nektek ez mennyire fontos?
Mert nekem nem a legfontosabb ünnepek egyike, csak elgondolkoztam rajta és hát... Elég vegyesek az érzéseim.
A szüleimtől és a páromtól rosszul esne. Mi ünnepeljük a névnapot is. Nem úgy, mint a szülinapot, de ünnepeljük. A szüleidnek tudni kellene, hiszen ők adták neked a neved. A párodnak meg szintén tudni kellene, hiszen ennyire nem érdeklődik irántad, hogy ennek utána nézzen? Tesódat sem értem.
Mindenesetre, nekem ez nagyon fura lenne és rosszul esne, ha számomra ilyen fontos emberek nem köszöntenének fel.
Előző kommentekre kapott pontszámaim arra ösztönöznek, hogy kiegészítsem azt a hozzászólásomat.
.
A naévnap, születésnap, halottak napja megitélésével egyezik a Nőnap is.
Nőnapkor olyan nők is kapnak egy szál virágot (és felmentést az alól, hogy uruk és parancsolójuknak aznap ágyba vigyék a kávét), akiket az őket felköszöntők az év többi napján, hátuk mögött, 'vén r.bancnak', 'hülye k..vának' nevezik.
.
Azok, akik ezt teszik, tartoznak az olyan stabilan álló szélkakasok közé, akik megvetik a kéményt, mert egy kis szellő hatására egyik oldalukról a másikra ugrik.
Véleményem nem az határozza meg, hogy sokaknak tessék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!