Nektek rosszul esne, ha névnapotokon összesen 4 ember
köszöntene fel titeket?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy a legjobb barátnőm, a háromból 2 testvérem, és egy volt barátnőm/osztálytársam köszöntött fel. A szüleim, a másik tesóm, és a többi barát és családtag, illetve a párom valahogy elfelejtette.
Túlélem, nem ez a legnagyobb problémám, de ti mit szólnátok? Nektek ez mennyire fontos?
Mert nekem nem a legfontosabb ünnepek egyike, csak elgondolkoztam rajta és hát... Elég vegyesek az érzéseim.
Bár az valóban fura, hogy szüleid és párod elfelejtették.
Az nem zavarna, hogy nem minden barát köszöntött fel, biztosan csak elfelejtették. Nekem is volt már ilyen.
2018. jan. 31. 12:22
2/29 Roflkopter válasza:
Én egyetlen névnapot sem tudok fejbol, úgyhogy nem is várom el hogy mások tudják sz enyémet. Általában engem is 4-5 ember szokott max
2018. jan. 31. 12:28
3/29 anonim válasza:
A névnap kamuünnep, szóval pont leszarom, ki köszönt fel :D
2018. jan. 31. 13:11
4/29 anonim válasza:
Örülök ha a szülinapomat nem felejtik el :)))
2018. jan. 31. 13:58
5/29 anonim válasza:
Kamuünnepnek tartom, így pont az zavar, ha felköszöntenek.
2018. jan. 31. 14:14
6/29 anonim válasza:
neked van időd ezen gondolkozni? :D igazán irigyellek :D én tegnap előtt még a szülinapomat is elfeljettem :D
2018. jan. 31. 14:42
7/29 anonim válasza:
Külföldön élek, itt nincs ilyen ünnep. Anyám szokott ilyenkor üzenetet írni, meg a Facebookon jönnek a boldog Nevnapot 80 azonos keresztnevu ismerőst bejelolo üzenetek. Ezekre reagálni se szoktam.
2018. jan. 31. 15:13
8/29 anonim válasza:
Te választottad utóneved?
Ha nem, miért téged illet a felköszöntés, miért nem azokat (szüleid), akik ezt a nevet adták neked?
.
A névnap, a születésnap, a halottak napja egy kaptafára megy.
Évente egyszer megemlékeznek róla, aztán levan a gond, mehet a feledés homályába az illető.
2018. jan. 31. 15:54
9/29 anonim válasza:
azt se tudom mikor van a névnapom. se azt hogy bárki másnak mikor van. mégis vannak barátaim, és még a családom se átkozott ki
2018. jan. 31. 20:51
10/29 anonim válasza:
Hulyesegnek tartom az egesz nevnapozast mivel ertelmetlen, nem koszontok fel senkit es ezt el is varom a tobbiektől h. ne koszontsenek fel akkor erzem magamat a legkellemetlenebbül ha megis felkoszontenek, egy szulinapot egy nevnapot nem vagyok kepes megjegyezni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!