Hogyan adjam tudtukra tapintatosan, hogy rosszul esett, hogy nem köszöntöttek fel?
Ma van a névnapom, és a legjobb barátaimnak sem jutottam eszükbe. Én mindig vettem nekik valami személyes ajándékot a köszöntés mellé. Tudom, hogy nem a legfontosabb dolog egy névnap, és ajándékot sem várok, de annyira érzékenyen érint, hogy pont ők felejtenek el.
Hogy tudassam velük, hogy rosszul esett?
Köszönöm a válaszokat! :)
Hát igen. A névnap nem az az alkalom, amikor a facebook kijelzi, kinek van éppen évfordulója. :)
Egyszerűen durva szemrehányás nélkül add a tudtukra, hogy ma tartod. Persze, ha István vagy véletlenül (ok, tudom, Krisztina van ma), akkor meg ne csodálkozz. Néha én sem köszöntöm fel az olyan embert, akinek 3x van névnapja feltüntetve a naptárban... :S
Kérdezd meg, mi az oka annak, hogy elfelejtettek? Szerintem ennél egyszerűbb megoldás nincs. Én jó ideges lennék, mert én is mindenkinek kedveskedek, de tuti elfeljtik a kollégáim a születésnapomat augusztus végén...
Krisztina vagyok, ebből is van több egy évben de a naptárban csak egyszer van feltüntetve (ma, augusztus 5-én).
Beszéltem is ma azokkal akiktől elvárom, de nem tűnik fel nekik.
Persze tudom, hogy még nincs vége a napnak:)
Köszi, és a válaszokat is köszönöm.
Én sem tudok semmit csinálni, max majd kiheverem. :)
Szia, bocsi, lehet (sőt biztos) hogy már nem aktuális a kérdésed, de azért leírom...
Én is Krisztina vagyok, engem felköszöntöttek a névnapomon, kivéve egy embert.. azt akit nagyon-nagyon szeretek... egész nap vártam a hívását, vagy valami sms-félét, hátha eszébe jutok, de semmi.. azt hittem elfelejtett, de aztán... mikor már este fél 9 is elmúlt, hirtelen beállított hozzám egy szál rózsával. A kapuban ölelkeztünk. Mondanom sem kell, ez volt életem legjobb névnapja... : Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy bármi lehetséges.. csak hinni kell benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!