Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatnám meg tapintatosan a barátnőmnek, hogy cserélje le a profilképét? (facebook)
Légyszi ne kezdjen el mindenki anyázni a facebook szó hallatán!:) Se én,se a barátnőm nem vagyunk fb-kockák.
Szóval 2 hete jöttünk össze.Én viszonylag jó kinézetű, népszerű fiú vagyok,sokan kíváncsiak rá,hogy ki lett a barátnőm,sokan megnézik az adatlapját.Tényleg nagyon csinos lány,de a profilképe nagyon rossz.1 éve készült,rossz szögben,előnytelen beállítással..mintha nem is ő lenne rajta.Engem zavar,hogy aki megnézi,az arra fog gondolni,hogy "milyen csúnyácska lányt szedett ez össze" nem pedig arra,hogy "milyen csinos".
Hogy mondjam meg tapintatosan,hogy cserélje le a profilképét?
17/F
Mondd meg neki, hogy tegye be ezt:
Tehát az zavarna,hogy rólad mit gondolnak majd,nem az,hogy róla?
Szép.
Amúgy csinálj róla egy képet és vesd fel,hogy ez is lehetne a profilképe.
Egy facebook-profilkép valóban egy kapcsolat sarkalatos pontját képezheti. Meg az is, hogy mit gondolnak rólatok mások.
Gratulálok fiam, felszínességből ötös...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!