Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy mondhatnám meg tapintatos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondhatnám meg tapintatosan a barátnőmnek, hogy cserélje le a profilképét? (facebook)

Figyelt kérdés

Légyszi ne kezdjen el mindenki anyázni a facebook szó hallatán!:) Se én,se a barátnőm nem vagyunk fb-kockák.

Szóval 2 hete jöttünk össze.Én viszonylag jó kinézetű, népszerű fiú vagyok,sokan kíváncsiak rá,hogy ki lett a barátnőm,sokan megnézik az adatlapját.Tényleg nagyon csinos lány,de a profilképe nagyon rossz.1 éve készült,rossz szögben,előnytelen beállítással..mintha nem is ő lenne rajta.Engem zavar,hogy aki megnézi,az arra fog gondolni,hogy "milyen csúnyácska lányt szedett ez össze" nem pedig arra,hogy "milyen csinos".

Hogy mondjam meg tapintatosan,hogy cserélje le a profilképét?

17/F

2013. máj. 13. 21:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,hogy elsőre megítéltek engem és a párkapcsolatunkat is egy pár soros kép alapján.Nem is tudtam,hogy ez az oldal tele van szakképzett viselkedéspszcihológusokkal:)

Képzeljétek,szeretem,és pont hogy azért választottam őt,mert normális és okos:)(a csinosság mellett)

De nektek nem esne rosszul,ha egy csomó azt gondolná a barátnőtökről,hogy csúnya,minden alap nélkül?

2013. máj. 13. 22:06
 12/18 A kérdező kommentje:
*egy csomó ember
 13/18 A kérdező kommentje:
*egy pár soros kérdés
 14/18 anonim ***** válasza:
Mivel nem ők járnak a barátnőmmel, hanem én, ezért sz*rnék rá magasról.
2013. máj. 13. 22:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a véleményem, mint amit foley és mestengo leírt!
2013. máj. 13. 22:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelne, hogy mások mit gondolnak, azért vagyok együtt valakivel, mert ÉN gyönyörűnek látom... nekem kell, hogy tetsszen, nem másnak, szóval felőlem bárki gondolhatna akármit, ha sokak szerint "csúnyácska" is (vagy csak annak tűnik egy profilkép alapján), az sem izgatna. Annyira nem lehetsz oda érte, ha az a okozza a legnagyobb fejtörést, vajon mit gondolnak azok, akik utánanéznek hogy a suli menő csávója milyen csajt szedett össze - ugyanis ebből süt a felszínesség és a külsőségek túlzott előtérbe helyezése.
2013. máj. 13. 23:04
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem hinném:)

Egyszerűen csak rosszul esik.

De amúgy van valaami komplexusom,lehet hogy ebből ered.

2013. máj. 13. 23:10
 18/18 anonim ***** válasza:

ez rendkívül felszínes dolog. ha neki tetszik, hadd legyen bent az.

amúgy ha nagyon megőrülsz miatta és megakarod mutatni a barátnődet, akkor tedd azt személyesen vagy fotózgassad előnyös szögből.

2013. máj. 14. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!