Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhatnám meg tapintatosan a barátnőmnek, hogy cserélje le a profilképét? (facebook)
Légyszi ne kezdjen el mindenki anyázni a facebook szó hallatán!:) Se én,se a barátnőm nem vagyunk fb-kockák.
Szóval 2 hete jöttünk össze.Én viszonylag jó kinézetű, népszerű fiú vagyok,sokan kíváncsiak rá,hogy ki lett a barátnőm,sokan megnézik az adatlapját.Tényleg nagyon csinos lány,de a profilképe nagyon rossz.1 éve készült,rossz szögben,előnytelen beállítással..mintha nem is ő lenne rajta.Engem zavar,hogy aki megnézi,az arra fog gondolni,hogy "milyen csúnyácska lányt szedett ez össze" nem pedig arra,hogy "milyen csinos".
Hogy mondjam meg tapintatosan,hogy cserélje le a profilképét?
17/F
Köszönöm szépen,hogy elsőre megítéltek engem és a párkapcsolatunkat is egy pár soros kép alapján.Nem is tudtam,hogy ez az oldal tele van szakképzett viselkedéspszcihológusokkal:)
Képzeljétek,szeretem,és pont hogy azért választottam őt,mert normális és okos:)(a csinosság mellett)
De nektek nem esne rosszul,ha egy csomó azt gondolná a barátnőtökről,hogy csúnya,minden alap nélkül?
Nem hinném:)
Egyszerűen csak rosszul esik.
De amúgy van valaami komplexusom,lehet hogy ebből ered.
ez rendkívül felszínes dolog. ha neki tetszik, hadd legyen bent az.
amúgy ha nagyon megőrülsz miatta és megakarod mutatni a barátnődet, akkor tedd azt személyesen vagy fotózgassad előnyös szögből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!