Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek tapintatosan hogy takarítsa meg a cipőjét?
Van neki egy fehér converse vászoncipője, ami legfeljebb esőzéskor látott vizet, szivacsot meg soha. Nagyon retkes, meg néhány helyen el is van szakadva. A szakadás nem lényeg mert nincs pénze újra, de attól még igazán megtisztíthatná, mert így elég gusztustalanul néz ki. Nem mondanám meg hogy az valaha egy fehér cipő volt.
Az a baj, hogy mivel ismerem ezért tudom ha ezt így megmondom neki akkor megsértődik. Hogyan lehetne mégis a tudatára hozni hogy ez nekem nem tetszik?
vagy egyszer, amikor megy hozzád, találjon téged a csapnál, ahogy tisztítod a cipődet.
- mindjárt jövök édes, csak takarítom a cipőmet, mert már egy hónapja nem tisztítottam...
szerintem venni fogja a lapot. ez tapintatos, de elgondolkozik rajta, h hoppá lehet nekem is néha ki kéne takkerolnom azt a cipőt.
ha ez után se takarítja ki a cipőjét, szólj neki tapintatosan, h koszos már picit a cipője...
Igen, az nem rossz ötlet, hogy mosod a sajátodat és kimosod az övét is, mondván, hogy belejöttél és most már nem hagyod abba.
De az is jó, hogy "véletlenül" lelöttyinted valamivel, majd szabadkozva és ezerszer elnézést kérve kimosod neki.
De én még mindig amellett állok, hogy szólj neki. Egy párkapcsolatot nem lehet úgy végigcsinálni, hogy nem mersz neki szólni, ha van valami. Nekem is simán szól a párom, ha már hajat kéne mosnom, vagy bármi egyéb. Ez van, őszintének kell lenni.
21L
Köszönöm a válaszokat.
Az elsőt és a harmadikat kipróbálom hátha veszi a lapot.
Ha nem akkor majd lehet megmondom neki. Az hogy lelöttyintem meg hogy épp cipőt sikáljak amikor jön nem tartom a legjobb ötletnek. Igazából nagyon sértődékeny, akármit mondok neki ami nem tetszik egyből megsértődik és utána egy hétig nem jön át.
Az alvás közbeni sikálás kiesett, mert mikor nálam van egyszerre alszunk el és ő mindig korán kel én meg szeretek sokáig aludni.
Van néhány dolga ami nem tetszik de szeretem annyira hogy ezek miatt ne hagyjam el.
Azért még akinek van ötlete az ossza meg!
18 éves és velem van normális kapcsolata :)
Azért lassan de fejlődik. Régen még az is gond volt ha dicsértem, mert biztos csak azért. Nagyon hangulatfüggő is nála ez a dolog. Lehet ha elmondanám akkor tényleg örülne neki és nekiállna sikálni, de lehet hogy szó nélkül otthagyna és még nekem kéne bocsánatot kérnem tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!