Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el a barátnőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátnőmnek tapintatosan hogy takarítsa meg a cipőjét?

Figyelt kérdés

Van neki egy fehér converse vászoncipője, ami legfeljebb esőzéskor látott vizet, szivacsot meg soha. Nagyon retkes, meg néhány helyen el is van szakadva. A szakadás nem lényeg mert nincs pénze újra, de attól még igazán megtisztíthatná, mert így elég gusztustalanul néz ki. Nem mondanám meg hogy az valaha egy fehér cipő volt.

Az a baj, hogy mivel ismerem ezért tudom ha ezt így megmondom neki akkor megsértődik. Hogyan lehetne mégis a tudatára hozni hogy ez nekem nem tetszik?

2012. márc. 21. 10:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha már ezen megsértődik, akkor mi lesz később? Amúgy meg a f...om mosná ki, ő a nő, tartsa tisztán a dolgait.

Mond meg neki! Legfeljebb megsértődik. Majd megnyugszik.

2012. márc. 22. 16:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Finoman szólj neki, valahogy így:

TE: Édesem (szívem stb., ahogy szólítod) volna egy fontos mondanivalóm a számodra, kérlek ülj ide mellém.

Ő: Ó mi az ?

TE : Tudod, hogy nagyon szeretlek, nélküled nem tudom elképzelni az életemet.

Ő: Ó, Ó, Ó ...

(Itt letérdelsz és előveszel egy szép dobozt, ami masnival van átkötve. A dobozban természetesen cipőpucoló szer van.)

Ő: Ó, Ó, Ó ...

TE: Hogy életünk még boldogabb legyen, szeretném, ha elfogadnád tőlem ezt a csekélységet. (És átadod a dobozt).

Ő: Ó, Ó, Ó ..., nem kellett volna ...

TE: de, úgy érzem, ez az a tárgy, ami mindenképpen javít a kapcsolatunkon, mert nem tudom tovább nézni a koszos csukádat

Ő: Ó, Ó, Ó :-(

:-)))

Ha így is hisztizik, hát úgy kell neki :-)

40/N

2012. márc. 22. 21:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont! :D :D :D
2012. márc. 23. 07:32
 14/19 A kérdező kommentje:

Na, már próbáltam rá utalni, de nem hiszem hogy vette a lapot. Egyre morcosabb vagyok, tök égő így sétálgatni vele.

A 12.-nek köszönöm, ez tetszik, ma szerintem meg is csinálom.

2012. márc. 23. 09:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Na, hogy sikerült?
2012. márc. 29. 20:18
 16/19 A kérdező kommentje:

Igen, vettem neki vanish szappant és fogkefét. :)

Nem volt belőle semmi, azt mondta hogy majd megpucolja, még mindig koszos, de már nagyságrendekkel tisztább, azt mondta hogy ennél jobban nem sikerült és elfogadtam neki.

2012. márc. 30. 19:15
 17/19 anonim ***** válasza:

12-es vagyok

Örülök, hogy valamit javult a helyzet :-)

Ha lesz valami évforduló féle (pl. szülinap, névnap stb.) adhatnál neki egy új cipőt azzal a feltétellel, ha kidobja az előzőt és ezt pedig már pucolja az elejétől :-)

Látszik, hogy nem vagyok mai csirke :-)

Most néztem meg, hogy egyáltalán mi is ez a converse cipő és nem semmi, hogy milyen drága. Ehhez képest mégis hagyta, hogy olyan koszos legyen, hogy már ki se lehessen pucolni? Biztos, hogy nem ő fizette, kereste meg a rávalót.

Uff, szólt a vénasszony :-)

A Vaterán egész jó áron, 5.990,- Ft-ért láttam fehér converse cipőt.

Sok sikert,

40/N

2012. ápr. 4. 20:42
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ.

Ilyen ünnepek nem most lesznek, de ha kap cipőt biztos hogy nem fehér lesz :)

2012. ápr. 5. 01:58
 19/19 anonim válasza:

szerintem vegyél neki ajándékba ápolószert :)

[link]

2012. ápr. 5. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!