Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátnőmnek hogy vonzanak a női lábfejek?
Üdv. Én egy 16 éves fiú vagyok, van egy stabil jó párkapcsolatom egy velem egykorú lánnyal. 8 hónapja vagyunk együtt. Valahogy megakarom mondani neki hogy tetszenek a női lábak, és hogy nagyon tetszik nekem a lába. Megszeretném neki mondani mivel nemakarok eltitkolni előle dolgokat, és szeretném kiélni az ilyen hajlamomat. Csak félek, hogy ki fog röhögni, vagy gusztustalannak találja... Ettől iszonyatosan félek.
Gondoltam arra hogy talán úgy kéne elmondani neki hogy mostanság izgat a lába, vagy hogy mostanság kezd tetszeni a lábfeje. Vagy ilyesmi.
Lécci kort és nemet is írjatok!
16/F
1. Köszi.:) Egy kicsi bátorságot adtál.
2. Mire igen? Erre? "Gondoltam arra hogy talán úgy kéne elmondani neki hogy mostanság izgat a lába, vagy hogy mostanság kezd tetszeni a lábfeje. Vagy ilyesmi."
1. Jaa értem..:D
2. Az nagyoon nagyon jóó lehet.:) Remélem ha elmondom neki a dolgot, kényeztethetem a lábacskáit kedvemre..:))
Én Wellnessben dolgoztam és az emberek ngy részének gusztustalan lába van. Az életvitel miatt. De nekem is lábfétisem van, imádom a női lábfejeket.
Szóval először győződj meg róla, ohgy egészséges-e.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!