Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a barátnőmne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a barátnőmnek hogy vonzanak a női lábfejek?

Figyelt kérdés

Üdv. Én egy 16 éves fiú vagyok, van egy stabil jó párkapcsolatom egy velem egykorú lánnyal. 8 hónapja vagyunk együtt. Valahogy megakarom mondani neki hogy tetszenek a női lábak, és hogy nagyon tetszik nekem a lába. Megszeretném neki mondani mivel nemakarok eltitkolni előle dolgokat, és szeretném kiélni az ilyen hajlamomat. Csak félek, hogy ki fog röhögni, vagy gusztustalannak találja... Ettől iszonyatosan félek.

Gondoltam arra hogy talán úgy kéne elmondani neki hogy mostanság izgat a lába, vagy hogy mostanság kezd tetszeni a lábfeje. Vagy ilyesmi.

Lécci kort és nemet is írjatok!

16/F

2012. márc. 7. 14:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Várom még a válaszokat!:)
2012. márc. 7. 15:54
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

az én barátom úgy mondta el hogy elkezdte masszírozni.

én viszont zavarja jöttem mert ápolt a lábam, de görbék az ujjaim is szerintem nagyon nem szép.

lehet hogy ő is zavarba jön vagy meglepődik de nem hiszem hogy undorodna.

én feszélyezve érzem magam ha piszkálja a lábam, de elviselem mert neki ez a mániája. :)

2012. márc. 7. 16:16
 13/17 A kérdező kommentje:
16:16 Értem.:) Köszi.:)
2012. márc. 7. 17:59
 14/17 anonim válasza:

Hogy ne engedné.....

Egyébként teljesen normális ez. A női lábak mindig is jelképei voltak a szexualitásnak, gondoljunk csak az ízléses, szexis profi fotókra, filmekre, sokszor kiemelik a lábakat, a combokat.

És a lábfejek is vonzóak, természetesen, ahogy a mellek is, azoknak sincs közük a szexhez, de attól még vonzóak, így van ez a lábfejekkel is.

Egyébként a lábak, lábfejek kényeztetése előjátéknak is kiváló, és bizotsan felcsigázza a hölgyet.

2012. ápr. 9. 15:35
 15/17 A kérdező kommentje:
Már elmondtam neki több mint egy hónapja..:) Nagyon pozitívan fogadta..:))) És azóta rendszeresen kényeztetem a lábikóját..:))) És ő is élvezi, szereti.:))
2012. ápr. 14. 13:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, hát most irigy vagyok ám! Én 21 vagyok és még nem volt ilyen élményben részem, barátnőm sem volt eddig.
2012. ápr. 14. 13:24
 17/17 anonim ***** válasza:
A 9#-esnél aranyosabban nem is lehetne tudatni.
2012. máj. 13. 18:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!