Ti kb. hány éves korotokig hittetek a mikulásban és az ehhez hasonlókban?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból... Ti meddig hittetek a mikulásban, fogtündérben és a hasonlókban?:)2012. aug. 23. 01:13
61/70 anonim válasza:
Nincs mikulás és fogtündér? :(
11/L
63/70 anonim válasza:
Én 8 éves voltam mikor szüleim már nem etettek be ezzel . AKkor kicsit rosszul esett .D
64/70 anonim válasza:
Igazából nem is tudom. Talán 8 lehettem. Öcsémmel végignéztük a fadíszítést, ajándékokat kulcslyukon keresztül :) Mindig megpróbáltuk megkeresni az ajikat utána is.
És, bár tudom, hogy nincs, ünnepek előtt még most is el akarom hinni :)) ( és el is hiszem, pedig 2 éves lesz a lányunk )
65/70 anonim válasza:
Ja, de a tesco-s " Télapóra" Nagyon haragszom, mert nagyon beégetett néhány éve :D 19.20 lehettem, mikor párommal mikulás napján mentünk vásárolni. Már a kijárat felé mentünk, mikor a Télapó odafutott hozzám, hogy: Kislány, te kaptál már szaloncukrot??? Persze a párom munkatársa előtt....
66/70 anonim válasza:
Én sosem hittem ezekben, mindig úgy gondoltam, hogy ezt csak a felnőttek találták ki, túlságosan meseszerű. Aztán igazam lett. Így voltam mindig is Istennel :)
67/70 anonim válasza:
7 éves voltam, első osztályos, akkor azon a karácsonyon még úgy tudtam, hogy angyal járt:)
istenem, de szép idők is voltak....
68/70 tüncibaba válasza:
kb. 7-8 éves koromig hittem a mikulásban mert akkor lebukott anyu amikor rejtette el az ajándékot!!
69/70 anonim válasza:
Fogtündérben,húsvéti nyusziban soha.10 éves koromban tudtam meg,hogy a nem a Jézuska hozza az ajándékokat,de még mindig hiszek benne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!