Ti kb. hány éves korotokig hittetek a mikulásban és az ehhez hasonlókban?
Én 5. Mikulás-nap éjjelén direkt csak tettettem az alvást, hogy kilessem mikor rakja be a Télapó a cuccost. Aztán mit látok, Anya jön be... :D Mihelyst kiment, felzabáltam az egész csomagot :D Reggel amikor jött kelteni a sok szétdobált csokipapír ott volt az ágyam mellett.
Mondjuk nem rázott meg, nem azt néztem honnan jön a nasi, hanem hogy legyen. :D
Én nem is tudtam kiskoromban, hogy van olyan, hogy fogtündér. A húsvéti nyusziról soha nem gondoltam azt, hogy valódi. Én a Mikulásban a mai napig hiszek, soha nem mondták el nekem, hogy nem létezik és kiskoromban is tudtam, hogy nem tőle van az ajándék, és nem is gondolom azt, hogy egy éjszaka alatt megajándékozza a világ összes gyerekét, de szerintem Lapföldön valóban él egy Mikulás :) Nem vagyok egyébként bolond, hogy ilyeneket gondolok, de valamiért én úgy érzem, hogy létezik, csak nem úgy, ahogy mi elképzeljük.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!