Ti kb. hány éves korotokig hittetek a mikulásban és az ehhez hasonlókban?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból... Ti meddig hittetek a mikulásban, fogtündérben és a hasonlókban?:)2012. aug. 23. 01:13
41/70 anonim válasza:
Én nem tudom, csak azt hogy sokáig :) Arra is emlékszem hogy egyszer kiskoromban lementem inni és anyukámnék csomagolták az ajándékokat, de nekem egyből az esett le hogy segítenek a Jézuskának mert sok dolga van :D És azt is tudom hogy minden évben le mentünk a Duna partra apukámmal hogy megnézzük hogy közeleg e már a Jézuska :)
42/70 anonim válasza:
én mindig hiszek benne (tudom hogy nincs de ha nem hiszek benne nem kapok ajit! XD egyébkén 7 éves kotomig)
43/70 anonim válasza:
Kotomig? Még jó, hogy nem kotonig! ;)
44/70 anonim válasza:
én eddig hittem benne de most hogy ezt olvasom jöttem rá hogy nincsen és most zokogok hogy nem létezik
46/70 delusion válasza:
Így 19 évesen visszagondolva úgy érzem, hogy szerintem soha nem hittem benne, de ez nem tudom mennyire fedné le a valóságot, úgyhogy legyen 5-7.
Aztán picit később elolvastam azt a Mikulásos viccet, vagy inkább elképzelést, amely próbálja reális alapokra elhelyezni az egészet.
Itt is van, de szerintem sokan olvasták már:
47/70 anonim válasza:
A mikulásban sosem.
A húsvéti nyúlban kb 5 éves koromig.
49/70 anonim válasza:
Fogtündérbe soha, mert nem kaptam pénzt a fogaimért. Mikulásban kb addig amíg oviban láttam, ahogy az ovőnők voltak beöltözve... húsvéti nyúl, azt nem tom, a jézuska hozza az ajándékot az sokáig volt, bár nem tom pontosan meddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!