Ti kb. hány éves korotokig hittetek a mikulásban és az ehhez hasonlókban?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból... Ti meddig hittetek a mikulásban, fogtündérben és a hasonlókban?:)2012. aug. 23. 01:13
51/70 anonim válasza:
Én azt hittem eddig a pillanatig, hogy ők léteznek...:O
52/70 anonim válasza:
Én 9 éves koromig! De a gyerekeimmel majd én is ha lehet minél tovább el szeretném hitetni mert megvan a varázsa, és nem fogom sose elfelejteni mikor a tesómmal izgatottan várakoztunk a 'Jézuskára'. :)
53/70 anonim válasza:
én nem hittem soha bennük de úgy tettem mintha hinnék bennük csak azért h a szüleim több ajándékot adjanak:D
55/70 anonim válasza:
miért??? nem létezik a mikulás????
56/70 anonim válasza:
fogtündérbe sose hittem:D mikulásba 6 éves koromig, az iskolába felvilágosítottak.:)
57/70 anonim válasza:
9
Az iskolában mondták a nagyobbak, aztán megkérdeztem szüleimtől akik szintén azt mondták nem létezik.
Bosszúból mindenhova kiírtam az iskolában filctollal, hogy a Mikulás/Jézuska nem létezik.
Fogtündérben meg soha sem hittem.
58/70 anonim válasza:
ajjmár. miért kell ilyen pesszimistán hozzáállni a dolgokhoz?
mi az, hogy a Mikulás nem tud egy éjszaka alatt ajándékot rakni minden gyerek csizmájába?!
csodák igenis léteznek, csak meg kell találni őket!
13/L
60/70 anonim válasza:
Miiiii? Nem létezik???? Összetörted minden álmom :(((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!