Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti milyen szaloncukrot vásárol...

Ti milyen szaloncukrot vásároltok?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy kinek melyik jött be. Hátha tudtok még újat mondani :D A milkát, strühmert, bonbonettit szeretjük nagyon, de idén jó lenne valami újdonság :)

Csokifüggelékeket is szeretnék vásárolni, viszont abból konkrétan zero kínálatot láttam eddig...

Várom szeretettel az ötleteiteket.

2018. dec. 14. 21:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem ízre mentem, hanem színre.

Mindenképp piros papírosat akartam venni a fa mellé, mert fehér - piros a karácsonyfa kombó. Így azt vettem Stühmerből, ami történetesen kávés. Meglepett, mert a pirosak általában zselések.

Egyébként én zseléset és konzumot vennék. Az ilyen újabbak, már nemis klasszikus szaloncukrok, hanem csak töltött bonbonok díszbe öltöztetve. Pl. ír krémlikőr, zserbós meg amilyet vettem, kávés. Ezekre nem mint szaloncukrokra tekintek, csak a csomagolása végett vettem :D

2018. dec. 15. 11:17
 12/16 A kérdező kommentje:

de cukik vagytok, nagyon köszönöm a sok választ. lesz miből válogatni. mindenkinek ment a zöld pacsi! :)

Szeretnék mindenkinek kellemes karácsonyt kívánni, legyen szép az ünnepetek! :*

2018. dec. 15. 12:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Milka marcipános a kedvencem, a Bonbonetti zselés és a Milka fekete erdő is nagyon finom. Tegnap Vadász epres-robbanócukrosat vettünk, az is első osztályú. Mindig veszek Stümert, de azokat valamiért nem szeretem, viszont a retro hangulatot amit a csomagolással keltenek igen! Ja és még a Metroban vettünk egy olcsóbb kategóriásat, Figaro banán ízű zselés. Nagyon jó, viszont meglepődtem mikor megkóstoltam, a zseléshez nem sok köze van, viszont teljesen olyan, mint a mártott banános csoki, amit Aldiban, Lidl-ben dobozos és zacskós változatban is lehet venni.
2018. dec. 15. 14:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Bakos Marcipán termékeket.
2018. dec. 16. 15:22
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A Bonbonetti Nosztalgia szaloncukrok nagyon finomak, illetve a Milkák (egyik sem olcsó, kábé egy árban vannak). Ha nem ezeket venném, akkor valamilyen zselés, kókuszos, banános vagy karamellás szaloncukrot, olyat, ami emlékeztet a régi ízekre (ha létezik ilyen egyáltalán) :)
2018. dec. 16. 17:34
 16/16 anonim ***** válasza:
71%
cukormentes mandulamarcipánost, hogy az édesszájú cukorbeteg is ehesse
2018. dec. 16. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!