Ti mit vásároltok szívesen az adventi vásárokban?
Figyelt kérdés
Kaptunk egy helyet egy vidéki adventi vásárban, nagyjából már meg is vannak a termékek, ajándéktárgyakat és ünnepi lakásdekorációkat fogunk árulni. Érdekelne, hogy ha Ti elmentek egy karácsonyi vásárba, mi az, aminek nem tudtok ellenállni? Mi az, amit szívesen megvesztek? Mi kell ahhoz, hogy egy standhoz odamenjetek, hogy felkeltse a figyelmeteket?2016. okt. 25. 22:12
1/15 anonim válasza:
Először is a kürtőskalács.Szeretem a mézeskalácsot, és a kisebb karácsonyi tárgyakat.
2/15 anonim válasza:
Én nem veszek ilyen helyeken semmit. Egyrészt minden tök drága, másrészt a családtagjaim nem szeretik a giccseket, harmadrész nem szeretek szétfagyva vásárolni.
Egy kivételre emlékszem, akkor bögrét vettem a családtagjaimnak, amire rágravíroztattam a titkos becenevüket, azt imádták.
5/15 anonim válasza:
Semmit,mert őrült drágán árultok mindent!
6/15 anonim válasza:
Én forralt bort, forró csokit, esetleg sütit, ha van, gesztenyét,szép bögrét..
7/15 anonim válasza:
Semmit. Lehúzás az egész. Értéktelen dolgokat marha drágán lehet venni. A Vörösmartyn 2000 egy kürtőskalács. Nagyon durva!
8/15 anonim válasza:
Ilyen díszeket vagy hasonló dolgokat nem szoktam venni soha.
Amit szoktam az a sál, esetleg más ruhadarab, illetve még esetleg étel, pl marcipán.
9/15 anonim válasza:
Illóolaj párologtatót, illóolajakat, karácsonyi kekszeket.
10/15 anonim válasza:
Díszeket nem. Nem láttam még olyan szépet, amiket egy-egy lakberendezési üzletben lehet venni.
Nekem az adventi vásár hangulatához a forralt bor, sült gesztenye tartozik hozzá. Ezeket veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!