Miket vásároltok karácsonyra 2011-ben?
Milyen ajándékokat?
Sablonos ajándékokat mint például tusfürdő vagy jobbat?
Milyen ételeket vesztek karácsonyra?
Milyen díszeket vásároltok a fára?
Milyen ételek lesznek nálatok szenteste?
Egy embernek egy ajándék vagy egy embernek több ajándék?
Minek örülnél nagyon karácsonykor?
Szaloncukrokat teszel-e a karácsonyfára?
hát mi anyóséknál leszünk idén.
ajándékok mindenkinek amit szeretett volna vagy mi szerintünk szeretne.
tusfürdö ilyenek nem lesznek.
ételeket anyós fözi mint mindig kacsa. de én nem bánom mert kacsa ritkán van és karácsony az egyik ritka alkalom.
egyembernek akár több ajándék is lehet, ez változó.
szaloncukor nálunk nem ismert, de otthon én alá szoktam tenni, de gyerekkoromba a fán volt. de utálom kötözgetni.
aminek örülnék, ha a nem lenne veszekedés (nem szokott, de apósom néha kiidegel, és akkor tök felhúzom magamat), és a kislányom nem idegenkedne és mindennek örülne. ritkán látjuk anyósomékat, és 2x voltunk az utobbi évben csak náluk. lehet kislányomnak túl sok lesz az idegen környezet. (nemrég voltunk nyaralni és 10 nap elég volt neki a sok idegen dologból, a végén már kicsit nyafi volt)
Anyukám össze csukható asztalt kap, tesóm egy vicces feliratú polót ill. táblát.Párom telefont, mert az övé tönkre ment és mindenki az enyimen hivogatja, és ha nincs itthon én sem tudom elérni whááá. :)
A fiam készség fejlesztő játékokat.
A család többi tagja naptárat a fiam képeivel.
Ételek szokásos töltött káposzta, néhány süti.A halászlét apu csinálja és hozza így ahoz nem veszek semmit.
Díszeket már nem igen veszek, mert eddig minden évben vettem valami újat, most meg már agyalok hogy mi kerüljön fel és mi nem, bár láttam üveg angyalkát, arra még lehet benevezek. :)
A fiam többet kap.A tesóm csak azért kap kettőt, mert a poló sem színbe nem az ő világa, méretbe meg végkép nem de abból a feliratból csak ez az 1 db volt, ezért kapja a táblát is hogy valami olyan is legyen ami tényleg be jön, mert a poló kétséges, de nem bírtam ott hagyni. :)
Minek örülnék??Hát ajándék gyanánt egy szintetizátornak, nem kell korg, meg jó használt is, az a lényeg hogy szóljon.
Amúgy meg annak ha nem csak a 24-e telne szépen.
Apuék és a mamámék 25-én jönnek.Örülnék ha apuák nem csak fél órára jönnének át mint eddig, és nem teli hassal jönnének.
Eddig minden éveben úgy főztem hogy jönnek ők is és majd eszünk együtt egy jót, és soha nem ettek mindig úgy jönnek el otthonról hogy elöbb kajálnak.
Na idén kevesebbet főzök, tudván úgy sem fognak enni, és most biztos ennének egy kicsit.
Hiába murphy...
Szalon cukrot nem teszek a fára csak az asztalra.
Van egy fiam és egy cicám.Reggelre tuti vízszintesbe lenne a fa... :)
Ajándékok: a kislányom kapja a legnagyobbat. mi készítünk neki konyhát, apu, férjem és én:) karácsonyra épp elkészül, mindenki belevalókat vesz, edények étkészlet stb:)
Anyunak mindenféle hajba valót, mert abból mindig hiány van
apunak Mozart likőr "csomagot"
Apósom belga sör válogatást kap
Apósom barátnője Angeli krémlikőrt
Tesóm gyertyát, és egy fejpántot
Barátja egy üveg bort
a férjem pedig egy határidőnaplót, és egy páros masszázst:)
Tárkonyos pulykaragu cipóban, és aszalt szilvával töltött pulykamell áfonyaszósszal, meg gondolkozom, hogy anyunak valami halasat kitalálok, mert nem igazán ehet húst. bejglit nem sütök, helyette mákvirág, és diós virág lesz:) mézeskalács már el is fogyott:D
Díszeket nem vettünk idén mert így is rengeteg van:)
Én bárminek örülök, nincsenek nagy igényeim:) Férjemtől már megkaptam az ajándékot, elvitt a kedvenc zenekarom koncertjére, tőlük egy dvd, aláírva:)
szaloncukrot a fa alá tálba, egyrészt utálom kötözni, másrészt nem leveszik és úgy eszik, hanem kibont és visszateker:D a végén az egész fa tele van szétboncolt szaloncukor papírral:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!