Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit vásároltok szívesen az...

Ti mit vásároltok szívesen az adventi vásárokban?

Figyelt kérdés
Kaptunk egy helyet egy vidéki adventi vásárban, nagyjából már meg is vannak a termékek, ajándéktárgyakat és ünnepi lakásdekorációkat fogunk árulni. Érdekelne, hogy ha Ti elmentek egy karácsonyi vásárba, mi az, aminek nem tudtok ellenállni? Mi az, amit szívesen megvesztek? Mi kell ahhoz, hogy egy standhoz odamenjetek, hogy felkeltse a figyelmeteket?

2016. okt. 25. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Valami szép üveg gömböt, egy kis angyalkát a fára, forralt bor nálunk már hagyomány.
2016. okt. 26. 13:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Rumos teát vettem és szépen díszített mézeskalácsokat.

Azért ezeket, mert ünnepi hangulatuk van és mert ilyen szépen nem tudom kidíszíteni a mézeskalácsot.

Egyébként ahhoz a standhoz megyek oda, ahol nincs tömeg és odaférek, valamint ahol nem horrorisztikusak az árak.

Lakásdekorációt jobban szeretem magam csinálni, de ha látok szépet esetleg ajándékba megvenném.

2016. okt. 26. 15:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Sajnos nagyon giccses minden, nagyon ritkán vásárolok.

Nekem az a tapasztalatom, hogy lakásdekorációt igen kevesen vásárolnak, az étel és ital az, ami nagyon megy.

Én olyan standhoz mennék oda, ahol alkoholmentes almapuncsot árulnak (mint Bécsben).

Nálunk csak rumos tea meg forralt bor a választék, alkoholmentesben meg a bűnrossz menzatea.

Sokan mennek autósok, gyerekek, vagy olyanok, akik nem szeretnének alkoholt inni. Isteni illata van, odacsábítja a vevőket. Amíg meg álldogál a sorban, talán vesz valami mütyürt is.

2016. okt. 26. 22:59
 14/15 anonim ***** válasza:

Minden 3. bódéban ugyanaz a bóvli van amit 2-3 utcával arrébb fele annyiért megkapsz egy kínai vagy eurós boltban. Forralt bort szoktam venni, kürtöskalácsot, esetleg más nyalánkságot. Csak a hangulat miatt járunk ki, sétálunk egy jót a párommal vagy a barátaimmal, megiszunk valami melegítőt legyen az forralt bor vagy forrócsoki, esetleg ötleteket merítünk és ennyi.

Nagy ritkán kézműves termékeket veszek ajándékba: kecsketejes szappan, agyag díszek. De ezeket sem a mindent egybe bóvlisoktól.

2016. okt. 31. 23:01
 15/15 anonim ***** válasza:
Én általában kürtős kalácsot, forralt bort és sült gesztenyét veszek.
2019. szept. 1. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!