Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hány db díszt rakjak egy 210...

Hány db díszt rakjak egy 210 cm-es fára?

Figyelt kérdés
Még nem vettünk díszeket, és nagyjából szeretném tudni, hogy mennyi mutat szépen egy fán.
2018. dec. 9. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Van aki ezt szamolja? Eddig mekkora fatok volt es arra mennyi disz ment? Azt szorozd vagy oszd el attol fuggoen hogy most nagyobb vagy kevesebb a fa mint eddig...
2018. dec. 9. 17:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Amikor a brit tudósok és az autizmus találkozik....
2018. dec. 9. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól, hogy megadtad, hogy hány centis lesz a fa, amit megvesztek, mi még nem fogjuk tudni, hogy pontosan hány darab dísz kell rá. Egy fa nem a darabra kiszámolt dísztől lesz szép, hanem attól, hogy együtt díszítitek fel.
2018. dec. 9. 17:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne legyen túl kevés dísz a fán, de túl sok sem, mert akkor egyes gyengébb ágak erősen meghajolhatnak és/vagy le is törhetnek.

Amúgy ez az igényedtől és a pénztárcádtól függ.

2018. dec. 9. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát rengeteget.

Nekem 180 cm-s fám van és nagyon sok díszem, teljesen befedi a fát. Darabra nem tudom.

2018. dec. 10. 08:50
 6/7 anonim ***** válasza:

632 db díszt kel feltenned, abból 245 db legyen 4,5 centis, 125 db legyen 3,5 centis (ezek között ne legyen mikulás forma), 64 db mikulás formáju de nem mikulást ábrázoló dísz illetve 188 db mütyürt rakj fel és 10 db óriás díszt.

Remélem tudtam segíteni...

2018. dec. 10. 09:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Vettunk 100 db gömböt. Annyi biztos elég lesz.
2018. dec. 10. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!