Szerettem volna karácsonyi diszt csinálni szodabikarbonaval és étkezési keményítővel de a massza tul híg lett. Mar egyszer kihűtottem. Lehet vele valamit még kezdeni? Vagy kuka?
Figyelt kérdés
2016. nov. 25. 17:36
1/2 anonim válasza:
Teljesen hidegre hűlt? Én keményítővel szoktam még gyúrni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!