Mekkora szokott lenni a karácsonyfátok? És mennyi díszt tesztek rá?
Figyelt kérdés
2017. dec. 18. 10:34
1/9 anonim válasza:
170 cm, műfenyő, asztalon szokott állni (kis alacsony dohányzón), így a csúcsdísszel együtt plafonig ér. Sok díszt teszünk rá, régi üvegdíszeket is anyu gyerekkorából, és újakat is veszek minden évben a gyerkőceimmel rá. Eddig meleg arany égősor volt, idén színes led gömbök lesznek fent égősor gyanánt, hogy minél színesebb legyen mert kisbaba lánykám imádja a minél színesebben világító dolgokat :)
2/9 anonim válasza:
2m-es nordmann fenyőt szoktunk venni. Sok díszt rakok rá mindig. Gömbök, gyöngysor, angyalka, csillag, hópehely, sok féle forma. Idén ezüst-fehér-rózsaszín díszek lesznek rajta, meleg fehér égősorral.
Az ezüst díszek régóta megvannak, két doboz fehéret és 4 doboz rózsaszínt vettem mellé, de ha még valahol látok, akkor veszek.
3/9 anonim válasza:
2. válaszoló, hogyhogy meleg fehéret teszel? Az ezüsthöz hideget szoktak. Persze így is szép, csak meglepő :)
4/9 anonim válasza:
Nem tetszik a hideg fehér, ennyi.
5/9 anonim válasza:
Szobámba vettem egy 180cm es műfenyőt, mindenfajta alakú színű dísz van rajta rózsaszín és kék égősorral :D imádom a színes cuccokat , fákat, díszeket :DD angyal, fenyőfa, hópehely, szarvas, gömb stb :)))
6/9 anonim válasza:
180-200 cm-es kivágott fenyő lesz az idei karácsonyfánk. Rengeteg díszt teszek rá minden évben, fér rá és nekünk így szép. 1.5 éves a kisfiam így tavaly is és idén is a színest részesítem előnyben. Amiket teszek rá: színes ledsor, gömbök, angyalkák, csillagok, hópelyhek, szalmafigurák, egyedi üvegdíszek. Vagyis minden ami az évek alatt összegyűlt. A mi gyerekkorunkból megmaradt díszekből is kerül a fára. Ha nem felejtem el majd töltök fel egy képet.
7/9 anonim válasza:
Plafonig érő hosszútüskés karácsonyfánk van szinte minden évben, szaloncukrot és színes gömbdíszeket teszünk rá, fényfüzért, ezüst boát, illetve tesóimmal régebben készített karácsonyfadíszeket (ezekből az évek múltán egyre kevesebbet)
8/9 anonim válasza:
180 cm, nekünk műfenyőnk van. Tele szoktam rakni és gyönyörű. Lila-arany, csillog-villog.
9/9 anonim válasza:
1,5 méteres Normand duci kerek gyönyörűség. :)
Évről évre más és más díszeket használunk. Mindenféle helyekről lettek beszerezve gyönyörűbbnél gyönyörűbb díszek (pl Harrodsból is) ;)
Mind nagyon szép. Ezért mindig kitaláljuk milyen legyen a színvilág. De az égősor szigorúan sárga melegfényű. ❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!