9 éves kislányom nagyon szeret rajzolni és tud is. Iskolából versenyre is szokott menni?
Akvarell papír hozzá való ceruzával. Rajzolási technikát oktató könyv. Művész boltban kapható.
Tűfilc - ez nem különösebben drága.
Művész boltban vagy jobb hobbi/kreatív boltban érdemes körülnézni.
Esetleg jó minőségű pasztellkréta. Rajzszénkészlet-ez néha van Lidlben és nem drága. Esetleg, ha időd engedi beírathatod egy rajztanfolyamra.
Amikor rajztagozatos gyerek voltam, mindig is olyan rajzkészletet szerettem volna kapni, ami ilyen doboz vagy bőrönd szerű, és ha kinyitod, rengeteg sok színű ceruza/filctoll/kréta/stb. van benne! De sose kaptam, mert piszok drága volt. :(
Ahogy mostanában néztem, ma is van olyan készlet, ami közel 100 ezer forintos (őrület!) de olcsóbbakat lehet már kapni 10 ezer forint körüli áron. :) Szerintem egy ilyennek biztos örülne.
Meg vannak ezek a felnőtteknek való színező könyvek is, amik mostanában nagyon divatosak. Azért "felnőttnek valók", mert ezekben sokkal részletesebb, apróbb ábrák vannak, mint a gyerekeknek való színezőkben. Ez biztos fejlesztené a kézügyességét, ha vonalon belül szeretne maradni. :) Nekem még felnőttként sem nagyon sikerül. :)
Bármelyik könyvesboltban árulnak ilyet, de újságosnál is láttam már. Ráadásul ezek rettentő sokáig tartanak, egyetlen oldal kiszínezése általában több napos munka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!