Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 9 éves kislányom nagyon...

9 éves kislányom nagyon szeret rajzolni és tud is. Iskolából versenyre is szokott menni?

Figyelt kérdés
Karácsonyra lenne ötletetek valami értékesebb, különlegesebb ajándék, amire máskor sajnálja az ember a pénzt es ami ilyesmivel kapcsolatos lehet esetleg fejlesztheti?
2016. nov. 8. 19:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Akvarell papír hozzá való ceruzával. Rajzolási technikát oktató könyv. Művész boltban kapható.

Tűfilc - ez nem különösebben drága.

Művész boltban vagy jobb hobbi/kreatív boltban érdemes körülnézni.

Esetleg jó minőségű pasztellkréta. Rajzszénkészlet-ez néha van Lidlben és nem drága. Esetleg, ha időd engedi beírathatod egy rajztanfolyamra.

2016. nov. 8. 22:12
 2/2 anonim ***** válasza:

Amikor rajztagozatos gyerek voltam, mindig is olyan rajzkészletet szerettem volna kapni, ami ilyen doboz vagy bőrönd szerű, és ha kinyitod, rengeteg sok színű ceruza/filctoll/kréta/stb. van benne! De sose kaptam, mert piszok drága volt. :(

Ahogy mostanában néztem, ma is van olyan készlet, ami közel 100 ezer forintos (őrület!) de olcsóbbakat lehet már kapni 10 ezer forint körüli áron. :) Szerintem egy ilyennek biztos örülne.

[link]

Meg vannak ezek a felnőtteknek való színező könyvek is, amik mostanában nagyon divatosak. Azért "felnőttnek valók", mert ezekben sokkal részletesebb, apróbb ábrák vannak, mint a gyerekeknek való színezőkben. Ez biztos fejlesztené a kézügyességét, ha vonalon belül szeretne maradni. :) Nekem még felnőttként sem nagyon sikerül. :)

Bármelyik könyvesboltban árulnak ilyet, de újságosnál is láttam már. Ráadásul ezek rettentő sokáig tartanak, egyetlen oldal kiszínezése általában több napos munka!

[link]

2016. nov. 9. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!