Mekkora fát vettetek? Mennyi díszt tesztek rá? Műanyag díszeket is?
Nem számolom, amennyi ráfér.
Vannak nagyon régiek, amik 10 évesek vagy még több, anyukámmal egy idős. Meg vannak újak is.
Minden színű, égősorban is azt szeretem ha színes. Régen mi is tettünk rá szaloncukrot, de ma már nem. Inkább a fa mellé kiöntjük és aki akar vegyen :) + kerülnek rá arany és fehér színű szalag az a sok szálas, nem tudom mi a neve, nem vagyok jártas benne. Miénk is több mint két méteres. Mindig vágni kell a csúcsából, hogy rá tudjuk húzni a csúcs díszt.
Szerintem nagyon sok.
Én sem számolom. Igaz nincs két méter, de 180 tuti.
Girland nekem is 4 db. Égősor. Szaloncukrot nem teszünk rá. Díszek üveg, műanyag. Szerintem 50 db-nál nem több. Nem szeretem a túlzsúfolt fákat, amikor szegény ágak kókadoznak lefelé a rengeteg dísztől. Eddig minden évben mindenki odavolt, hogy milyen gyönyörűen díszítettem el a fát :)
Több éve mű fenyőzünk. 170 magas. Teszünk rá 2 girland (arany, ezüst), üveg gömbök (20-30 db piros, arany, ezüst), 2 bronz csengettyű, mézeskalácsok, szaloncukor, tetejére csillagot tartó angyalka. Az illatok miatt az erdőből lopok egy fél karomnyi ágat, amit alá rakunk.
Ez nálunk már-már túl díszített a fa.
Ha feldíszítetted, és nem teljes a díszítése, a mézeskalácsokkal, vagy papírból hajtogatott díszekkel tudsz még dobni rajta. Simán csomagolóból lehet hajtogatni csillagot, vagy egyéb vidámságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!