Nagyon kiakadtam! Ti mit gondoltok?
Ez hogy néz ki? :DDDD
Soha nem vennék ilyen ótvar ékszert a feleségemnek. Az meg a másik, hogy utolsó nap vesz valamit.........
Először csak az hittem, felesleges hiszti. Azután megnéztem a képet....
És most szóhoz sem jutok. Ez nagyon gáz tényleg. Első gondolatom: "nézzenek oda, mintha egy Lenin fej lenne benne, olyan mint egy kommunista kitüntetés." :D
Második gondolat: valami nincs rendben a kapcsolattal. Vagy ennyire buta az ajándékozáshoz az illető, vagy ennyire lex.rja a fejed. Az első bocsánatos bűn, hát de cöcccö, a második eset viszont sos kapcsolati megbeszélésért kiált.
Ráadásul a 30. szülinap elég kerekszám egy nő életében ahhoz, hogy legalább a párja figyelmet szenteljen rá.
Szerintem vidd el egy aranyműveshez és csináltass belőle valami mást vagy add le zaciba. Értékmegőrzés céljára inkább nézegetném aranyrúd formájában, mint így. (Már ha arany... De ilyen gagyit a lengyelpiacon vagy a kínaiban kapni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!