Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nagyon kiakadtam! Ti mit...

Nagyon kiakadtam! Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
3,5 éve vagyunk együtt a párommal. A karácsonyt családi okok miatt nem együtt fogjuk tölteni, ezért megkaptam az ajándékomat. Annyira kiakadtam, el sem tudom mondani, mennyire szarul esett. A dolog előzménye az, hogy a 30. szülinapomat elfelejtette, azt mondta, karácsonyra kapok valamit nagyobb értékben. Nem érdekelt volna, mekkora értékben kapok valamit, csak megmondtam, hogy valami személyes, nekem szóló ajándék legyen, aminek örülnék tényleg. Erre kaptam egy drága arany nyakláncot, amin egy bazi undorító arany medál van, amit tényleg kb a 70 évesek is ódzkodva vesznek fel. Amit hozzáfűzött, hogy milyen jó, mert ennek majd nő az értéke, és nem csökken. Hát nagyon jó, rühellem az aranyat, ezt is tudja, erre kapok egy ilyet, hogy tegyem vitrinbe...annyira szarul esett, hogy teljesen kifakadtam. Erre persze ő is elkezdte fikázni azt, amit tőlem kapott (amit egyébként ő akart, csak nem ugyanúgy néz pont ki, mint amit eredetileg látott, hanem ilyet még csak tvben látott, amikor is mindig azt mondogatta, hogy milyen jól néz már ki, szóval igazából egy neki még jobban tetsző dolgot kapott). Tudom, biztos idióta vagyok én is, de annyira szarul esett, hogy ennyire lesz.rja, hogy mit ad. Ezt is ma vette, mert "eddig nem volt ideje". Megjegyzem, a szülinapom 2 hónapja volt. Szerintem bement az első boltba, amit meglátott, aztán jó napot.

2017. dec. 23. 17:35
 1/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ez lenne az egyébként.

2017. dec. 23. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez hogy néz ki? :DDDD

Soha nem vennék ilyen ótvar ékszert a feleségemnek. Az meg a másik, hogy utolsó nap vesz valamit.........

2017. dec. 23. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően át kéne gondolni, hol és miért romlott el a kapcsolatotok és hogy meg akarjátok-e még javítani. Nem az ajándékról meg pénzről szól, hanem a törődés totális hiányáról...
2017. dec. 23. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóval értek egyet. Ja, és nőjetek fel, te is, pasid is. Ez így egyre rosszabb lesz.
2017. dec. 23. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Először csak az hittem, felesleges hiszti. Azután megnéztem a képet....

És most szóhoz sem jutok. Ez nagyon gáz tényleg. Első gondolatom: "nézzenek oda, mintha egy Lenin fej lenne benne, olyan mint egy kommunista kitüntetés." :D

Második gondolat: valami nincs rendben a kapcsolattal. Vagy ennyire buta az ajándékozáshoz az illető, vagy ennyire lex.rja a fejed. Az első bocsánatos bűn, hát de cöcccö, a második eset viszont sos kapcsolati megbeszélésért kiált.

Ráadásul a 30. szülinap elég kerekszám egy nő életében ahhoz, hogy legalább a párja figyelmet szenteljen rá.

Szerintem vidd el egy aranyműveshez és csináltass belőle valami mást vagy add le zaciba. Értékmegőrzés céljára inkább nézegetném aranyrúd formájában, mint így. (Már ha arany... De ilyen gagyit a lengyelpiacon vagy a kínaiban kapni.)

2017. dec. 23. 18:37
 6/7 anonim válasza:
Úgy néz ki, mint valami katonai kitüntetés:D
2017. dec. 24. 17:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Mikor elolvastam azt gondoltam eltúlzod! De mikor megnéztem a képet...hát ez durva! Hogy tudta ezt a rondaságot megvenni! Azt hiszem egyáltalán nem érdekelte mit vesz csak legyen valami.
2017. dec. 26. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!