Te mire vágysz igazán az ünnepek alatt?
Figyelt kérdés
én személy szerint hóra, nyugalomra és egy üveg likőrre.:D2017. dec. 22. 21:22
11/17 anonim válasza:
Hóra hogy legyen karàcsonyi hangulatom :D
Nagy rokonsàgra, imàdom a nagy családi összejöveteleket, és ez karàcsonykor mindig megvalósul.
Arra, hogy azzal a fèrfival lehessek, akit szeretek. Hogy bemutathassam őt a csalàdomnak. Hogy velem legyen a nagy családi összejövetelen. De sajna ez nem valósul meg, mivel nem vagyunk együtt ( mèg :D ).
20/L
12/17 anonim válasza:
Hogy kettesben legyünk a kedvesemmel és ne kelljen a sok rokonnal jópofizni három napig :(
13/17 A kérdező kommentje:
na en kozben beszereztem a likőrt, mar csak a ho es a nyugi hiányzik
Boldog Ünnepeket mindenkinek,ne kapjatok agyvérzést a sok keszulodesbe azert☺☺☺
2017. dec. 23. 11:38
15/17 anonim válasza:
#14 Nekem mostanában olyan sosincs.
16/17 anonim válasza:
ugyanarra mint a 12-22 23:29-es válaszoló. ugyanúgy szilveszterre is. és a januári szülinapomra is.
17/17 anonim válasza:
Elsősorban a szeretteimre, a békére, a meghitt, feldíszített otthonra és a finom ételekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!