Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki van még így ezzel?

Ki van még így ezzel?

Figyelt kérdés
Kik azok, akik nem tartják egyáltalán a karácsonyt? Akik se ajándékot nem kaptak/adtak, se fát nem tettek ki? 😀 vannak még ilyenek mint én? Ti hogy élitek meg a Karácsonyt?

#karácsony ##ünnepek
2016. dec. 24. 20:29
 1/4 anonim válasza:
40%
Én nem ünneplem a Karácsonyt. Amíg nem fogom megérteni a Karácsony lényegét, addig távol maradok tőle.
2016. dec. 24. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az ünnep lényege, hogy Jézus megszületett, aki elhozta a szeretetet és a fényt a Földre. Csak ugye az embereknek ez nem kellett és keresztre feszítették.

No, ezt ünnepeljük karácsonykor a fény és a szeretet születését. Csak ugye mára túlmisztifikálták az egészet. Sokan vallást raknak bele, sokan drága ajándékokat. Sokan azt hiszik ez valami nyugati ünnep, ami csak a pénzről szól.

Rokonok, barátok, családtagok összegyűlnek, és eltöltenek egy szép napot, estét együtt. Beszélgetnek, jól érzik magukat, emlékeznek a régi időkre, mittudomén.

Azért szokott karácsonykor (is) felerősödni az anti karácsony kör, mert sokan hadilábon állnak a szeretettel. Önmaguk szeretetével, mások szeretetével, embertársaik szeretetével, elfogadásával. Na ezért utálják sokan a karácsonyt, mert nem igazán szeretnek senkit, de még magukat sem.

Akinek nem inge... És nem vagyok vallásos, mielőtt valaki elhordana ennek annak.

2016. dec. 25. 11:39
 3/4 anonim válasza:
100%
Én ilyen vagyok. Karácsonykor egész nap filmet vagy sorozatot nézek.
2016. dec. 25. 12:15
 4/4 anonim válasza:
46%

Én utálom a karácsonyt.( tudom, nyugodtan lehet lepontozni, cseppet sem érdekel..) Számomra ugyanolyan unalmas nap mint az év többi napja... Ráadásul egyszerűen undorodom, mikor azt mondják a Karácsony bizony a szeretet ünnepe... Igen? és a többi napon utáljuk egymást? Meg olyan erőltetett az egész... Mellesleg ateista vagyok mióta megszülettem, szóval én nem hiszek a vallási tartalmában sem.

18/L

2016. dec. 25. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!