Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Felnőttként utálom a karácsony...

Felnőttként utálom a karácsonyt. Más is van ezzel igy?

Figyelt kérdés
a fenyeket, disziteseket, kozos kajalasokat szeretem, de ez a hulye ajandekozas kikeszit. rokonok gyerekeinek nem akarok semmit se venni, mert nekunk meg pocakban vagy a gyerkoc es amugy is szivesebben koltom a sajatomra, raadasul sok rokonnak tobb gyerek is van, nem szeretek tobbet adni, mint kapni. igy inkabb a ne legyen adok-kapoknal maradnek, gyerekes csaladoknal is. ez nagyon serto nekik?
2016. nov. 29. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A saját szűk családodon kívül minek ajándékozgatni? Csak kidobott pénz, általában úgysem azt veszik ami valakinek pont kéne.
2016. nov. 29. 11:57
 2/9 A kérdező kommentje:
en is igy latom, de megis annyira latszik rajtuk, h varnak... en meg mindig gagyi sz a rokat kapok. inkabb koltom magunkra.
2016. nov. 29. 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Mi ezt könnyen megoldottunk. Már évekkel ezelőtt beszüntettük a mindenkinek mindenkinek ajándékoz témát. Nem lehet bírni. Mindig van valami, karácsony, húsvét, névnap, szülinap. Szóval nem.

Csak a legszűkebb családon belül van ajándékozás. Nem veszünk mások gyerekeinek ajándékot, és mi sem várunk másoktól ajándékot. Egyedül a keresztgyerekek kapnak még ajándékot, a sajátunkon kívül.

Így sokkal jobb. Nem az ajándékozásról szól az egész karácsony. Persze megyünk rokonokhoz, ők is jönnek. Viszünk sütit vagy italt és ennyi.

Senki sem sértődött meg, sőt mindenki örült és megkönnyebbült, amikor ezt kitalálta a család.

2016. nov. 29. 13:28
 4/9 anonim válasza:
utálom én is, de minket amúgy se hivnak meg sehová, a tesóim se itthon karácsonyoznak, szét van szórva a család....
2016. nov. 29. 16:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem, én nem. Mondjuk én megosztom a dolgokat, nem csak vásárolt, hanem saját készítésű dolgokat is adok. Persze én egyedülálló vagyok, karácsonykor, ha hazamegyek... szóval nálunk az a szokás, hogy nem ad mindenki mindenkinek, hanem például nagynéni-nagybácsi-unokatesók közösen adnak apróságot , és mi is közösen ugyanúgy. Tényleg apróság. Az egyik évben mindenkinek házi lekvárt adtunk.
2016. dec. 9. 10:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Én szeretek adni, ezért ilyen problémám nincs. De miért ajándékoztok ha ekkora nyűg? Én ezt nem értem... meg hogy cserébe ezért utálják sokan a Karácsonyt... DE AKKOR MINEK CSINÁLJÁTOK? Ez nem fér a fejembe soha... :D
2016. dec. 14. 23:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyébként részemről az ajándékról szól a karácsony... csak azért is! Sőt a karácsony rólam szól. Unom hogy mindenki itt álszenteskedik folyton. :D
2016. dec. 14. 23:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt mondják, ahogy nő az ember, úgy veszti el a karácsonyi hangulatot. Mondjuk rám ez egyelőre nem igaz, mert a tavalyi karácsony nálam az utóbbi 5 év leghangulatosabbjára sikeredett.
2019. szept. 1. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem tudok hazamenni karácsonyra már ötödik éve, mert a munkahelyem nem ad ki egy hetes szabadságot. (Nem csak nekem, senkinek.) Így nem igazán szeretem a karácsonyt, mert mit szeressek rajta?
2019. szept. 1. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!