Te mire vágysz igazán az ünnepek alatt?
Szeretetre.
Nem, nem azért mondom, mert a karácsony erről szól. Nekem mindig erre van nagy szükségem..
Ez kedves. Egyedül élsz talán?
én küldök neked egy nagy ölelést!
Én nyugalomra, békés családi ünneplésre, az ünnepek alatt pedig végre foglalkozhatok a hobbimmal és más olyan dolgot megcsinálhatok amire nyár óta semmi időm nem volt.
Leginkább arra vágyok hogy végre jól kialudhassam magam, és végre ne kelljen ébresztőre keljek. Május óta egyetlen egy napom sem telt el úgy hogy ne ébresztőre keljek fel. Mindig jött közbe valami, mindig akadt valami dolgom az életbe hogy be kellett állítsam azt a rohadt ébresztőt és ne aludjak addig ameddig a szervezetem kívánja. Most végre eljött az az idő. Igaz még van dolgom a karácsony miatt készülődni, de 25-én végre aludhatok addig ameddig én akarok. Direkt kértem hogy senki ne zavarjon, ha délig nem megyek le az alsó szintre akkor délig nem fogok lemenni. Most itt lesznek tesóim is, ők a ház alsó szintjén lesznek a régi szobámba, én a felső szinten vagyok a saját lakásomba amit nagyon nagy részt én tettem lakhatóvá, és végre élvezhetem hogy egyedül vagyok. Valamiért most erre van igényem, pedig nem szerettem soha sem egyedül lenni. Barátnőm sincs jelenleg, pár éve emiatt végig sírtam szinte a karácsonyt mert se párom, se barátaim akkor ez volt a bajom. Igaz barátaim vannak, párkapcsolatom már nincs, pedig volt egy hosszútávú. de most valamiért úgy vagyok vele hogy jó most egyedül egy picit. Most feltöltődésre van szükségem így alakult. Persze legszívesebben elmennék egymagam wellnessezni, de egyrészt nincs rá pénzem, másrészt azért mégis csak családi ünnep a karácsony és nem akarok emiatt sértődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!