Mekkora értékben kap a kamasz lányotok (16-17 év körüli) ajándékokat Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Természetesen nem szeretnék senkinek sem a pénztárcájában turkálni, csupán kíváncsi vagyok.
Azért vetődött fel bennem ez a kérdés, mert többen sokallják, hogy miket kérek, viszont szerintem túl sok 'extra dolog' nincs a listámon.
2017. dec. 8. 18:43
11/17 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem, hogy a tárgyak 2-4ezer, max 5 + a csoki pár száz, max egy ezres.
12/17 anonim válasza:
Nálunk 17 éves lány 50 ezer. Van benne egy jobb parfüm (kb. húszezerért), két könyv és valami jobb fehérnemű, idén triumph melltartó+bugyi.
13/17 anonim válasza:
16-17 éves koromban ezeket kaptam karácsonyra: csizma, alkalmi felső, bon-bon, fényképkeret, illatgyertya. Ez kb. 25.000 ft értékű. A szüleimtől, nagymamámtól és a testvéremtől. Már azóta 10 évvel idősebb vagyok és Anya, de most sem szokás nagyobb összegben ajándékozni. A gyerekünk ajándékára 20.000 ft-ot költöttünk. Laptop, telefon vasárlásához nem kell karácsonynak lennie, ha szükséges. Főleg manapság, mikor egy olyan világban élünk mikor a tanuláshoz/munkához fontosak ezek az eszközök. Annó én akkor kaptam mikor fősulira jártam, korábban nem volt rá szükségem.
15/17 anonim válasza:
Szerintem is anyagihelyzet fuggo. Igenyei meg mindenkinek lehetnek az egig eroek. ;) csak kerdes ki fizeti meg.
16/17 anonim válasza:
Mi álljuk a jogsiát, plusz kapott egy új cipőt bentre (terembe) mivel kosarazik, kapott egy kyrie 2-es cipot.
Mondjuk egyke, jól tanul sokat segít a házimunkába, nameg van lé is akkor megérdemli. A jogsinak orulne :D
17/17 anonim válasza:
Én most októberben töltöttem be a 14-et(fiú) és ajándékot eddig legmagasabb áron 100-ezerért kaptam, amit részletben fizettek. Egyben soha nem kapnék, amit persze meg is értek! Idén 15-6 ezer forintért kapok ajándékot, viszont nem elektronikai cikket vagy amit általában felkapnak, hanem pl. imádom a kosárlabdát, szóval egy labdát kértem. De egyébként ez a döntés attól függ mit szeretne a gyermek és, hogy valóban mit igényel(persze annak is örüljön!). Tulajdon képpen annyit költesz rá, amennyit jónak látsz, és megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!