Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Haldokló közeli rokonnak az...

Haldokló közeli rokonnak az utolsó karácsonyára mit lehet adni?

Figyelt kérdés
Semmi ötletem nincs. Idős férfiról van szó, pár hónapja van még. Mi lehet jó ajándék? Amivel semmiképpen nem bántom meg vagy emlékeztetem a helyzetére, és még hasznát is veszi, ki tudja élvezni ilyen rövid idő alatt?

2017. dec. 6. 23:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

sajnos nem irtad hogy milyen az allapota..ugy ertem felkel e, jarkal e, mennyire "fit". Ha szabad es szeret mozogni meg akkor egy napot valamelyik szep termalfürdöben? Visegradon szepek vannak. De ott a Gellert is pl ha Pesti vagy.

Egy meghivas valami szuper etterembe, esetleg elutazni egy napra Becsbe es megnezni egy kiallitast-muzeumot.

En mindenkepp valami elmenyt ajandekoznek. Nem egy targyat...uj DVD,TV,Ruha.... avval nem megy semmire. az emlek viszont nagyon jo benyomast ad majd neki :)

2017. dec. 8. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!