Haldokló közeli rokonnak az utolsó karácsonyára mit lehet adni?
Tudom, hogy nagyon emberfüggő ki mit szeret. De én pl gyakran egy különleges doboz édességet vagy kekszet adok (aminek szép a csomagolása és még finom is) olyanoknak akiknek alapból már mindenük megvan, pl nagymamámnak ő ennek mindig nagyon örül.
De ugyanígy szóba jöhet tea is.
Persze itt az sem mindegy az egészségi állapota milyen fogyasztási cikket enged.
És lehet azt mondani, hogy ez éppen a helyzetére emlékezteti, de szerintem nagyon nehéz bármit úgy adni, hogy ne emlékeztetné.
Szóval valljuk be, bármilyen használati tárgy arra emlékeztetné.
Így én ezeket tudom javasolni.
Sajnos utazást, kiruccánást, házon kívüli programot nem enged az állapota, de a különleges édesség vagy ilyesmi jó ötlet.
Köszönöm a válaszokat
Szerintem nagyon jól esne neki ha többen a családból elmennétek hozzá mindenki vinne neki valami apróságot édesség amit szeret vagy bármi, esetleg utána nézegessetek együtt családi fotókat úgy is feljönnek a régi vicces sztorik. Minőségi együtt töltött időtöltés lehetne, a lényeg hogy pozitív jellegű legyen és ne az alapozza meg hogy ő nemsokára elmegy :(
És nagyon sajnálom, kitartást.
Morbid leszek, de valami olyat is lehetne, ami karos az egeszsegre. Amit egeszseges koraban nem akart volna kiprobalni, de most mar nincs sok veszteni valoja (bocsanat, hogy ezt irom). Szivar, pipa, jofele konyak... Bar nem tudom, ez mennyire fer bele :(
Vagy ha van olyan jo konyv, amirol ugy gondolod, mindenkinek el kene olvasnia, azzal is meglepheted. Van ideje olvasgatni, es szuper idotoltest szerzel vele neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!