Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Titeket nem idegesitenek ezek...

Titeket nem idegesitenek ezek a dolgok?

Figyelt kérdés

Rengeteg helyen latom instan hogy mar most allitjak a karacsonyfat. Hogy "juhu milyen jo"..

Ezzel nem veszik el a karacsony hangulata? Engem rettenetesen lelomboz. Karacsony az karacsonykor van nek novemberben. Ennyi erovel allitsunk augusztusban,vagy husvetkor karacsonyfat.

Advent van,ez epp a varakozas ideje es annak a varazsat olik meg szerintem. Foleg hogy meg is osztjak masokkal.

Valaki azt irta egy kommentben hogy "ha ebben nincs tolerancia az emberek kozott akkor soha nem lesz jobb vilag"

(???!)

Nektek mi a velemenyetek?

21/L

2017. dec. 1. 15:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

19.

De hát nem egy hét múlva szedjük le, hanem január 6-án, vízkeresztkor.

2017. dec. 3. 01:28
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem is értem miért zavar ez téged :D Ha valakinek ilyenkor esik jól karácsonyfát állítani akkor az az ő dolga, ha zavar vagy nem tetszik, akkor nem nézed vagy tovább görgetsz.
2017. dec. 3. 09:03
 23/24 anonim ***** válasza:

Én szeretem, hogy korán kezdődik. Ezen a hévégén már elmebaj van mindenhol, sokan kaptak pénteken fizetést...

Én már egy hónapja lassacskán megvettem az ajándékokat, fejben összeraktam, mit akarok sütni, főzni, listát írtam, minden került 1-2 dolog a napi bevásárlás mellé. Így nem kell majd egyszer megszakadnom...

A varázsa meg az lesz, hogy minden este hazaérek, teleraktam a lakást mécsestartókkal, mindenfelé égnek. 3-4 naponta sütök valami karácsonyit kollégáknak, szomszédoknak, családnak; lassacskán csomagolgatom az ajándékokat, átválogatom a díszeket...

Nem a boltban élem át a varázsát.

2017. dec. 3. 14:02
 24/24 anonim ***** válasza:

Annyit tudok, hogy tesóm Angliában él, és ott már előtte 3-4 héttel ott van a karácsonyfa feldíszítve minden lakásban.

Na és az amcsi filmekben is, már karácsony előtt pár héttel.

Mondjuk az érdekelne, hogy azok műfenyők-e, vagy igaziak, mert az igazinak bőven elég dec.24-től január 6-ig kibírnia, úgy is fenyőtüskékben járunk az utolsó pár napban már.

2017. dec. 3. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!