Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Titeket nem idegesitenek ezek...

Titeket nem idegesitenek ezek a dolgok?

Figyelt kérdés

Rengeteg helyen latom instan hogy mar most allitjak a karacsonyfat. Hogy "juhu milyen jo"..

Ezzel nem veszik el a karacsony hangulata? Engem rettenetesen lelomboz. Karacsony az karacsonykor van nek novemberben. Ennyi erovel allitsunk augusztusban,vagy husvetkor karacsonyfat.

Advent van,ez epp a varakozas ideje es annak a varazsat olik meg szerintem. Foleg hogy meg is osztjak masokkal.

Valaki azt irta egy kommentben hogy "ha ebben nincs tolerancia az emberek kozott akkor soha nem lesz jobb vilag"

(???!)

Nektek mi a velemenyetek?

21/L

2017. dec. 1. 15:35
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Hat Angliaban. Ez Magyarorszag.. En ezt nem tartom jo szokasnak hogy novemberben fat allitunk itthon. Nekem elrontja a hangulatom nagyon..
2017. dec. 1. 16:02
 12/24 A kérdező kommentje:
10-es Igen..teljesen 🙁
2017. dec. 1. 16:02
 13/24 anonim válasza:
68%
Én pár éve már advent kezdetekor felállítom, viszont a világítását karácsony előtt nem kapcsolom be.
2017. dec. 1. 16:04
 14/24 anonim ***** válasza:
56%
Engem az idegesít, hogy egyesek képtelenek a megfelelő kategóriába sorolni a kérdésüket.
2017. dec. 1. 16:07
 15/24 anonim ***** válasza:
62%

#firstworldproblems

Számomra a karácsony nem jelent semmit, nem is ünneplem és a dekorációkat is leszarom őszintén szólva (nem nézegetek instagram-szerű oldalakat de az összes boltban tolják az arcomba), mégse zavar, akinek tetszik, nézegesse, én meg örömmel konstatálom minden hazaérkezéskor, hogy itt nem lesz semmi hasonló :D

2017. dec. 1. 16:15
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bőven ráérne a köztéri dísz 1, legfeljebb 2 héttel karácsony előtt kikerülni - az otthoni fáról nem is beszélve, mi 24-edikén állítjuk fel mindig. Sajnos mióta az egyetem megy nálam, december környékén nem sok idő marad karácsonyi hangulatra...
2017. dec. 1. 16:44
 17/24 A kérdező kommentje:
Uhh aterzem. Tavaly en meg szilveszterkor is maganjogot tanultam :D
2017. dec. 1. 18:46
 18/24 anonim ***** válasza:
75%

Akinek december elején elrontja a hangulatát egy karácsonyfa látványa, annak december végén is ugyanúgy el fogja.

Aki viszont szereti a karácsonyi hangulatot, az nem 2 napig szeretné élvezni, hanem akár hetekig is.

2017. dec. 1. 21:13
 19/24 anonim ***** válasza:
76%
Miért varázslatos az, hogy 24-én felállítom a fát, aztán kevesebb, mint egy hét múlva le is szedem? Ezért vegyünk fát és csillogó díszeket? Én itt élek Magyarországon, de olasz szüleim vannak, így a hagyományaik szerint mindig december 8-án, vagy advent első vasárnapján készül el a fa. Nagyon jó a hidegben és sötétben egy tündöklő fára hazaérkezni egész hónapban. Ettől olyan más ez a hónap. Sajnálom, ha ez elrontja a kedved és elveszi a Karácsonytól. Az ünnep itt van bennünk, akkor veszed elő, amikor csak akarod.
2017. dec. 1. 22:13
 20/24 anonim válasza:
66%

Utolsónak teljesen igaza van! Az ünnep bennünk van!

Meg különben is a karácsonynak a szeretetről-békéről kellene szólnia (valójában az év 365napjának erről kéne szólnia,de jelen civilizációnk nem képes véghezvinni még 1napra se). Tehát az összes többi dolog tök felesleges.

2017. dec. 2. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!