Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Titeket nem idegesitenek ezek...

Titeket nem idegesitenek ezek a dolgok?

Figyelt kérdés

Rengeteg helyen latom instan hogy mar most allitjak a karacsonyfat. Hogy "juhu milyen jo"..

Ezzel nem veszik el a karacsony hangulata? Engem rettenetesen lelomboz. Karacsony az karacsonykor van nek novemberben. Ennyi erovel allitsunk augusztusban,vagy husvetkor karacsonyfat.

Advent van,ez epp a varakozas ideje es annak a varazsat olik meg szerintem. Foleg hogy meg is osztjak masokkal.

Valaki azt irta egy kommentben hogy "ha ebben nincs tolerancia az emberek kozott akkor soha nem lesz jobb vilag"

(???!)

Nektek mi a velemenyetek?

21/L

2017. dec. 1. 15:35
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
17%
Pont így lesz karácsonyi hangulat. Mert 24én nem díszítünk meg főzünk és sütünk. Akkor már minden kész és csak ünnepelni kell.
2017. dec. 1. 15:38
 2/24 anonim válasza:
80%
december elseje van, nem november.
2017. dec. 1. 15:40
 3/24 Metionin ***** válasza:
88%
Én a bevásárlóközpontokban látom november közepe óta. Igazából hülyeségnek tartom de felfogom hogy azért rakják ki, hogy minél tovább karácsonyi (=költekező) hangulatban tartsák az embereket, mert az nekik hasznos. Instát meg ilyesmiket nem nézem, de gondolom ott is ilyesmi hogy ha jó hamar kireszik akkor több idő alatt többen látják mintha csak karácsony előtt 1 nappal tennék ki.
2017. dec. 1. 15:44
 4/24 anonim ***** válasza:
72%

Igen, van is már ellenző csoport. Nemrég volt velük egy riport. Szerintük is, teljesen megöli az ünnep hangulatát. Sok helyen, már szeptember végén, októberben kirakva mikulás, szaloncukor, díszítés, stb. Ez a fogyasztói társadalom:(

Bár, engem személy szerint nem zavar, nekem karácsony is ugyan olyan nap, mint a többi.

2017. dec. 1. 15:44
 5/24 anonim ***** válasza:
82%

Az emberek nem lesznek toleránsabbak és a világ nem lesz jobb.

A karácsony sem változtat ezen. Aki ezt mondja az hazudik, vagy szívott valamit, vagy zacskóval a fején éli az életét.

Azért van kint a sok fa meg dísz, hogy elkezdd venni a sok haszontalan kacatot, amit a legtöbben ajándéknak neveznek. Hagyj ott egy vödör pénzt és hidd azt, hogy te vagy bárki más ettől boldogabb lesz.

Januárban meg nem csak a pénztárca, hanem maga az ember is kong az ürességtől.

34N

2017. dec. 1. 15:49
 6/24 A kérdező kommentje:

[link]

Pl ez a csaj. Ot lattam es o huzott fel igazabol. Nyilvan egy pontig az o dolga de ha megosztja masokkal akkor lehet velemenyem.

2017. dec. 1. 15:53
 7/24 anonim válasza:
90%
Angolszász területeken sok helyen már november végén, december elején felállítják a karácsonyfákat az otthonokban is.
2017. dec. 1. 15:56
 8/24 anonim ***** válasza:
73%

Egyetértek.. én 24ig semmit se díszítek itthon:)

Max az adventi koszorút rakom ki.

2017. dec. 1. 15:58
 9/24 anonim ***** válasza:
90%
Én Angliában élek, és már szinte minden lakásban ott a fa. De ezt már kezdem megszokni, még akkor is ha lehangoló. De azt 10 év után sem tudom megszokni, hogy októberben nem csak a halloween hanem a karácsonyi dolgokat is árulják, és októbertől szinte az összes boltban karácsonyi zene megy. Ne az ami idegesít. Ja, és januárban már árulni fogják a húsvéti csokikat, kellékeket..
2017. dec. 1. 16:00
 10/24 anonim ***** válasza:
84%
Karácsony ide vagy oda nem olyan az már mint régen.Lehet,hogy csak én érzem igy?
2017. dec. 1. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!