Ajándékot 1000 Ft-ból?
Megbeszéltük a férjemmel, hogy idén egymásnak max. 1.000 Ft-ért vásárolhatunk Karácsonyi ajándékot, és az a feladat, hogy ezt minél ötletesebben oldjuk meg.
Van tippetek, hogy mit lehetne? Az sem baj, ha kreatívnak kell hozzá lenni. Jelképes, szívmelengető ajándékot szeretnék adni neki.
Köszi előre is!
Szia😊
Én egy kreatív ajándékra gondoltam. Veszel egy naptárt(lehetőleg olyat ami fényképes és nyomtatsz vagy hívatsz elő közös képeket magatokról és minden hónaphotsz ragasztasz be egy képet😊☺
Ha jatekos, vidam a ferjed:
Egyik evben keszitettem Activity tarsast sajatkezuleg a csaladnak, a kartyakon kozos elmenyek, "belso" poenok es egymas jellemzo szavajarasai voltak. A kesziteshez szukseges alapanyag nem tobb 1000 ft-nal! Ha poenos par vagytok, vedd humorosra, ha romantikus, akkor meg olyanra.
Ha komolyabb:
Vannak letoltheto (ingyenes) szamitogepes programok, amikkel valtoztathatsz egy adott foton, pl. antik hatasu lesz. De elohivasnal is csinalnak ilyet! Kedvenc fototokat igy hivatod elo, PEPCO-ban van 1000 alatt szep keret.
Ha pajzan tipusok vagytok:
Nyilvan egy szextarsasjatekot is keszithetsz ;) Csak a fantazia szab hatart!
Ha romantikus:
Keszitesz egy Meghivot egy teahazba / kavehazba (ott 1000 ft-ert tud talalni maganak fogyasztani valot) es leirod a meghivoba hogy egy szep kozos estere szol: Teazas egy belvarosi helyen, utana seta a Duna parton, este masszazs.
Elozohoz hasonlo, azonban ottonulo tipus:
Veszel masszazsolajat (Rossmannban 1000 korul van), es egy "kenyezteto estet" kap, egy szep kepeslapra fogalmazod meg. Kozos furdozes es 1 ora masszazs az olajjal.
Most igy hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!