Milyen ajándékot vegyek 1000 ft értékben szülőkben (egyben) úgy hogy mindketten használni tudják?
Hát olyan tusfürdőt vegyél, amilyet ők nem szoktak venni, kicsit másabbat. :)
Mi a párommal tuti, hogy a csokinak örülünk a legjobban mindig és rögtön befaljuk. Ha kávéznak, kávét is vehetsz vagy kiskanalat, bögrét. Elég nehéz ügy, főleg ha apukád ilyen régimódi, hogy a konyhát sem használja :)
Esetleg még valami illatosító a szobába, a szekrénybe vagy a kocsiba. Én pl. imádom az illatát annak a kis párnáknak, amit a szekrénybe lehet akasztani, fogok is venni valakinek karácsonykor, meg magamnak is. Talán még ha gépeznek, vehetnél pendrive-ot, sd kártyát, monitor tisztító sprayt.
Én csinálnék naptárat fényképeset. De ne olyanra gondolj amit elkészítenek neked az ilyen helyeken egy vagyonért, hanem vegyél speditőr falinaptárat (kb 500 ft), az olyan amin csak a hónapokat tudod hajtani, a karton rész fix.
Mint ez: [link]
Na a kartonra ragassz valami személyeset. Fényképet a családról satöbbi, ezt kinyomtatják neked A5-ben akármelyik jobb fénymásolóban fotóminőségben kb 200 ft-ért. Ez pofon egyszerű és elég olcsó is, és személyes. Én egyik évben mindenkinek (család, barátok) csináltam személyreszólót és nagyon nagy sikere volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!