Hogy szerezzem be ezt az ajándékot, hogy működik? ( színház jegy rendelés neten )
Sziasztok :) anyukámnak szeretnék ajándékot venni, méghozzá jegyet venni előre a pesti magyar színházba. 13 éves vagyok és segítség kellene hogy hogyan tudjam internet segítségével megrendelni a jegyet
Megbízható ez a rendelés ?
Lehet 3 hónap múlvára rendelni ? Hogy fizessek? Hogy kapom meg a jegyet ? Felnőtt nélkül elintézhetem?
Létszi ne bántsatok hogy ha rossz ötlet :( sajnos egészségét nem tudok neki venni , szerezni :(
Ha fontos akkor valami vígjátékra kellene 1 személyes olcsó jegy és hogy melyik előadásra vennék jegyet az még nincs eltervezve
Esetleg kérjek segítséget ?
Személyesen nem tudunk/tudok elmenni a jegyért
Kihozzák esetleg házhoz? Vagy a helyszínen kell mondani hogy van jegy yx néven ?
Ne bántsatok, nem rendeltem még, gondolom nem is rendelhetek még ennyi idősen
Szia! :)
Az adott színház oldalán tudod kiválasztan az előadást. A “műsor” vagy “havi műsor” fül alatt látod, mi mikor van. Bankkártyával tudsz csak fizetni, de a jegyeket elküldik email-ben, amiket elég csak kinyomtatnod, és azt viheted az előadásra.
Köszönöm :))
akkor felnőttel intézem el
Köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!