Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nektek jelent valamit a...

Nektek jelent valamit a Karácsony?

Figyelt kérdés
Főleg a 20-30 éves korosztály véleménye érdekel. Szeretem a családomat meg a barátaimat, de nekem már semmit nem jelent, "öregnek" érzem magam hozzá. 26/F

2016. dec. 30. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Családi verekedést.
2016. dec. 30. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Nekem olyan nagyon nem, bár apám halála óta kezdem megkedvelni az ünnepet.

Korábban 26 évig az volt, hogy nagyszülőknél gyűltünk össze, apám folyton részegre itta magát mint az év többi 365 napján, aztán mellette meg sem lehetett szólalni, 2 értelmes mondatot nem lehetett váltani. Aztán ha hazamentünk rögtön ledobta az álarcát és elkezdett ordítani kikelve magából, mert megtehette.

Tavalyi karácsonyra már nem jött velünk, az volt a legjobb karácsonyom, végre tudtam olyan rokonaimmal beszélni felnőttként, akikkel még szinte soha.

Mostanra úgy vagyok, hogy kibírható, bár az egész rokonlátogatásból áll.

2016. dec. 30. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

Rokonok kerulgetese ket vagy tobb napon at, aztan amimor hazamentek, akkor jol kitargyaljuk, hogy melyik rokont miert utaljuk, miert volt bunko, milyen ruhat viselt, es halistennek jovo ilyenkorig nem latjuk oket. Ezek utan csaladi veszekedes, sertodesek es kiabalasok, hogy de bezzeg az en rokonom, de bezzeg a te rokonod, majd ket het mosolyszunet.

Meg szerencse, hogy a szeretet unneperol beszelunk.

2016. dec. 30. 23:01
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Mondjuk az ajándékozást simán ki lehetne hagyni.

Ami kell azt megvesszük magunknak, vagy besegítünk egymásnak családon belül amúgy is.

Bár igazából, most hogy felnőttem, tökre örülök az alap dolgoknak, zokni, tusfürdő, illatszerek, pólók. Csupa olyan dolog, amit használok és legalább nem nekem kell megvenni hanem biztosítva van 2-3 hónapra, fél évre :D

2016. dec. 30. 23:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak!
2017. jan. 1. 23:05
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Én nem nőttem ki belőle és valószínűleg soha nem is fogok,a szüleim sem nőttek ki belőle...gyerekkorunk óta minden karácsonyt próbáltak a legszebbé tenni. Nem volt veszekedés,idegeskedés csak jókedv és boldogság. Biztosan marha giccsesen hangzik de így volt.

Nálunk elég nagy a család és minden év 25-én összegyűlt mindenki Mamáéknál,közös vacsi,játék,ajándékozás...gyerekként ez maga volt a csoda.

Most felnőtt fejjel is hasonlóképpen élem meg,annyi kivétellel,hogy ma már nem az foglalkoztat a legjobban,hogy kitől mit kapok. :D

Örömmel sütök,főzők,díszítek és veszek ajándékot azoknak akik fontosak számomra.

Ha egyszer lesz majd gyerekem mindent megfogok tenni,hogy ilyen jó emlékei legyenek mint nekem. Ezt senki nem veheti el tőlem! :)

27/N

2017. jan. 11. 13:16
 7/8 anonim válasza:
48%

Igen jelent,együtt van a család ilyenkor.

Szerintem a legszebb ünnep,és kár kihagyni!

Ajándékozás!

szeretettel gondolni a másikra ,jelképes ajándékokkal,

szeretettel teli ünnep...

Minden jót kívánok! 30N

2017. jan. 14. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a Karácsony a Szeretetet,és a békességet jelenti.
2017. szept. 3. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!