Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Van ezzel még így valaki? Mit...

Van ezzel még így valaki? Mit tehetnék, hogy ne keserítsen el ennyire ez a dolog?

Figyelt kérdés

Mindenkitől azt hallom, hogy megy a nagyszüleihez,kkeresztszüleihez, rokonaihoz. Es ez a 3 napos karácsony ebből áll.

Nekem nincsenek nagyszüleim. Egyedül a keresztszüleimmel tartjuk a kapcsolatot, de mèg sem vagyunk velük egy nap sem karácsonykor..:(

De ez nem rajtam, hanem a szüleimen múlik ès ez ellen èn nem tudok mit tenni. :(

Úgyhogy már második napja ülök a szobámban magamban ès szomorkodom, hogy nekem mièrt nem adatott meg az a nagy család.

Nővèrem van egy, ő a barátjával van állandóan, haitthon van kiküld a szobájából, mert hogy egyedül akar lenni, a szüleim is elvannak maguknak, tv-t nèznek ès csak úgy vannak. Már el is mentek aludni.

2016. dec. 25. 20:02
 1/3 anonim ***** válasza:
64%

El kell fogadni, hogy ez az élet rendje. Az emberek, idősek, rokonok szépen lassan elhunynak. Nálunk is nagy dinom dánom volt, amikor gyerek voltam, vagy fiatal. Mind a két nagyszülőnél nagy pereputty volt, összegyűlt mindenki. Mára már vagy meghaltak, vagy nem tartjuk a kapcsolatot. 23-án este a párom szüleinél voltunk, ők másnap lementek a párom nagymamájához szentestézni, mert egyedül van. Szenteste párommal voltunk meg a gyerekünkkel. Ma is együtt, holnap megy anyámhoz megyünk. Ott lesz 2 tesóm, húgom barátja, meg apám. Szüleim elváltak pár éve. Apám párja nem jön.

Ez van, el kell fogadni, hogy különböző emberek vagyunk, mindenki mást akar. Mi sem tartjuk a kapcsolatot már bizonyos rokonokkal, pedig jóban voltunk velük.

Szerintem mindenkinek adott a nagy család, csak ahogyan öregszel, úgy távozik a rokonság is. Változnak az idők, a gyerekek felnőnek, az idősek meghalnak.

2016. dec. 25. 20:34
 2/3 anonim ***** válasza:
A családod szerkezetén és hozzáállásán te nem tudsz változtatni. Inkább arra törekedj, hogy te magad élvezd az ünnepet, ne azt nézd hogy hányan vannak körülötted és mit csinálnak. Szeresd a karácsonyt önmagáért és vallási tartalmáért. Ha a családtagaid látják majd, hogy te élvezed, talán rájuk is átragad a lelkesedésed.
2016. dec. 25. 23:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezert kell majd sajat csaladot alapitani es ott ugy unnepeltek ahogy csak akarsz ;)
2016. dec. 27. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!