Van ezzel még így valaki? Mit tehetnék, hogy ne keserítsen el ennyire ez a dolog?
Mindenkitől azt hallom, hogy megy a nagyszüleihez,kkeresztszüleihez, rokonaihoz. Es ez a 3 napos karácsony ebből áll.
Nekem nincsenek nagyszüleim. Egyedül a keresztszüleimmel tartjuk a kapcsolatot, de mèg sem vagyunk velük egy nap sem karácsonykor..:(
De ez nem rajtam, hanem a szüleimen múlik ès ez ellen èn nem tudok mit tenni. :(
Úgyhogy már második napja ülök a szobámban magamban ès szomorkodom, hogy nekem mièrt nem adatott meg az a nagy család.
Nővèrem van egy, ő a barátjával van állandóan, haitthon van kiküld a szobájából, mert hogy egyedül akar lenni, a szüleim is elvannak maguknak, tv-t nèznek ès csak úgy vannak. Már el is mentek aludni.
El kell fogadni, hogy ez az élet rendje. Az emberek, idősek, rokonok szépen lassan elhunynak. Nálunk is nagy dinom dánom volt, amikor gyerek voltam, vagy fiatal. Mind a két nagyszülőnél nagy pereputty volt, összegyűlt mindenki. Mára már vagy meghaltak, vagy nem tartjuk a kapcsolatot. 23-án este a párom szüleinél voltunk, ők másnap lementek a párom nagymamájához szentestézni, mert egyedül van. Szenteste párommal voltunk meg a gyerekünkkel. Ma is együtt, holnap megy anyámhoz megyünk. Ott lesz 2 tesóm, húgom barátja, meg apám. Szüleim elváltak pár éve. Apám párja nem jön.
Ez van, el kell fogadni, hogy különböző emberek vagyunk, mindenki mást akar. Mi sem tartjuk a kapcsolatot már bizonyos rokonokkal, pedig jóban voltunk velük.
Szerintem mindenkinek adott a nagy család, csak ahogyan öregszel, úgy távozik a rokonság is. Változnak az idők, a gyerekek felnőnek, az idősek meghalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!