Volt már valami ciki dolog nálatok Szentestekor? Ha igen akkor mi az?
Figyelt kérdés
2015. dec. 18. 20:58
1/5 anonim válasza:
Kiskoromban egyszer a csillagszóró felgyújtotta az egyik szalagot a fán.
Szerencsére időben észrevettük.
2/5 anonim válasza:
Igen volt. A párom felnőtt fia Du felhívott (ő nem él velünk) hogy hozhatja e a barátnőjét is vacsorára annyira meglepődtem hogy igent mondtam csak is a párom miatt, de mint kiderült nem kellett volna . A párom is nagyon dühös volt mert szerinte se szent este kell bemutatni a legújabb kis csajt Nos volt képe megjelenni szenteste ami nekünk egy meghitt családi esemény és fenekestül felforgatni egy meghitt ünnepet ,ráadásul még az alkalomhoz illően sem viselkedtek.
3/5 anonim válasza:
Miért hogyan viselkedett? :O
Szerintem is hatalmas bunkóság az ilyen...
4/5 anonim válasza:
Tesóm egyszer az első randi után - több órás késéssel - hazaesett és hozta magával a csajt is. Hát elég cikis volt a szitu, mert nem úgy készültünk, hogy jön bárki is. :D
5/5 anonim válasza:
3 as Hogy hogy viselkedtek? Röhögcséltek vihorásztak hangoskodtak szerintem nem az alkalomhoz illően viselkedtek. A másik milyen család az ahol szenteste elengedik a 17 éves lányukat egy ismeretlen családhoz vacsorára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!