Ezeket kaptam:
- melltartók: ez igazából hasznos ajándék lenne, csak sajnos nagyon csúnyák és kényelmetlenek :(
- egy pulcsi: ez még okés, elmegy
- műanyag ételhordó doboz: hogy legyen miben vinni a kaját a munkahelyre... igaz van már belőle vagy ötven, de mindegy
- sampon, hajkondiciónáló szett: csak sampont használok, szóval a kondicionáló ment a kukába egyből, ahogy hazaértem
- tusfürdő, testápoló szett: megszagoltam, irtó büdös, továbbadtam anyámnak :D
- néhány könyv: olyan regények, amiket én nem olvasok, eladtam őket a neten még aznap :D
Határidőnaplót, tollakat, színes, formára vágott post-iteket, meg mágneses valamit kaptam (ilyen faliújságszerű dolog, írhatsz rá krétával, és mágnesekkel tudsz rá papírokat "tűzni"). Imádok mindent beosztani, megtervezni, túlszervezni, egy kicsit rend- és minkamegszállott vagyok, szóval nagyon örültem neki :)
A szüleimnek egy kézzel készített faliórát és kávét adtam, a testvéremnek bögrét, pólót, plüssállatot, meg kekszet, mert járt neki :D Nagyszülőknek, unokatestvéreknek mézeskalácsot sütöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!