Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kaptál karácsonyra?

Mit kaptál karácsonyra?

Figyelt kérdés

2014. dec. 24. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Még semmit. Ajándékozás majd fél 8-8 körül lesz, előbb nem. Amúgy könyveket, épp éjjel csomagoltam be magamnak. :D

Ja meg kvízjátékot :)

2014. dec. 24. 14:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Super Paper Mario (wii)

Super Smash Bros Brawl (wii)

Mario Kart (wii)

Sony fejhallgató

matyómintás fehér baseballsapka

karácsonyi mintás felső, zokni

szuperpuha skótkockás hálóing

nyaklánc

karácsonyfadísz

játékfigura

sok csoki

25/L

2014. dec. 24. 20:17
 3/6 anonim válasza:
88%

Igazából én már tavaly sem kértem semmit, egy az, hogy már ki is nőttem a kívánságokból, kettő: éppen külföldön éltem akkor. Ennek ellenére az anyukám küldött nekem egy hatalmas dobozt mindenféle finomságokkal, amiket természetesen ő készített (illetve egyéb apróságokkal, amikre mindig szükségünk lehet). Amíg fiatalabb voltam, mindent megkaptam amit csak kívántam, vagy még annál is többet. Azonban amikor a tavalyi csomagot megkaptam még nem tudtam, hogy azok lesznek az utolsó karácsonyi ajándékok amiket tőle kapok. Idén, ha újra kívánhattam volna, ti is tudjátok mi lett volna az...

Becsüljétek azt ami van és a családnak örüljetek, ne az ajándékoknak!

28/F

2014. dec. 24. 22:35
 4/6 anonim válasza:
Nálunk se nagy divat már ez az ajándékozgatás, szülőktől a megunhatatlan pizsi, pasimtól egy könyv, és ennyi. Mi inkább összegyűjtjük a pénzt és február környékén elmegyünk egy meleg helyre nyaralni.
2014. dec. 24. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Parfümöt,sapkát,sálat,kesztyűt,táskát.És ruhákat.Igazából csak a táskát meg a sapit és a kesztyűt kértem,de örülök neki.:) 15/L
2014. dec. 25. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:
A #3 erkölcscsősz ne rontsa itt a hangulatot. Prédikálj húsvétkor.
2014. dec. 25. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!