Mit kaptál karácsonyra?
Ruhát, pénzt, és holnap is lesz valami :D na meg ami a legfontosabb, hogy újra itthon a családdal, és a legjobb ajándék a SZERETET, legalábbis én így gondolom :)
kellemes ünnepeket!
Semmit nem kaptam, mert én voltam az ajándék. Úgy volt, hogy Január végén jönnek a szüleim hozzám Ausztráliába. Már 6 éve nem voltam Magyarországon az állampolgárság megkapása miatt. Szüleim többször voltak. Mivel megkaptam idén, úgy döntöttem, hogy végre hazalátogatok. Senki nem tudta, hogy haza jövök. Mikor leszállt a gép, mentem a pályaudvarra átvettem a vonatjegyemet amit már előre lefoglaltam, majd Szabolcs-Szatmár B. megye felé vettem az irányt jött 3 óra vonatozás, majd kb 20 perc séta a házunkért. Majd megnyomtam a csengőt, nyílt az ajtó már a sírástól semmit nem láttam, csak hallottam, hogy anyukám visít. És kiabál apának, hogy itt van a kicsi lányunk. Majd nagy nehezen bejutottam a lakásba is, sírás, öröm, sírás, öröm váltakozott. Így ajándékot nem kaptam, de nem is volt szükségem rá. Nagyobb ajándék az, hogy végre itthon lehetek és 1 év után újra láthatom élőben a szüleimet. Holnap jön a második felvonás, mert a nagyszüleim jönnek ebédre és ők sem tudják, hogy itthon vagyok.
Boldog Karácsonyt mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!