Menyemnek szakácskönyv karácsonyra. Jó ötlet? Milyen ajándékokat vehetnék neki?
Tud főzni és szeret is,ezért szeretném meglepni egy szakácskönyvvel,de sértésnek venné?
Tudom,hogy a hógömböket is szereti,ezért beszereztem azt is.Milyen ajándékot vehetnék még neki?
Én örülnék neki,szerintem nem sértő. :)
Bár,ha az alap dolgokat már tudja,akkor én olyat vennék ami nehezebb/egzotikus esetleg egy konkrét népcsoport ételeire szakosodott. (Pl. én a kínaiért megvesznék, nyilván van olyan konyha,amit ő is nagyon szeret)
Boldog karácsonyt!
Korom lemaradt, 20/l.
Ezen kívül esetleg kozmetikumot,bonbont,karláncot..valami apróságot.
Én nem venném sértésnek, bár az én anyósom szakácsnő, istenien főz, szívesebben venném ha az ő tanítana főzni, hisz mindkettőnknek az a célja, hogy a fiának olyan ételeket tudjak készíteni, amiket szeret. De sajnos elfoglaltak vagyunk mindketten, így nem volt még rá alkalom. De én nagyon örülnék egy olyan szakácskönyvnek, amiben az ő receptjei vannak. Egy sablon szakácskönyvnek nincs értelme szerintem, mert már minden ételre van az interneten több száz recept, viszont amit ő írna meg, még ha csak pár darab "kedvenc" van benne, tuti kipróbált és bevált receptek, na attól a popómat csapkodnám a földhöz örömömben.
Mondjuk én nem utálom az anyósomat, ha rossz viszonyban vagytok, biztos hogy sértésnek fogja venni.
21/l
Miért venné sértésnek?
De ha nem vagy biztos benne,akkor inkább valamilyen konyha eszközt vegyél. Ha szeret a konyhában lenni,akkor biztosan örülne ezzel kapcsolatos dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!