Mit csináljak, ha úgy érzem többet érzek unokatestvérem barátnője iránt?
Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 22:51
1/25 anonim válasza:
Így kevés az infó.
De szerintem keress mást. Házinyúlra nem lövünk.
2/25 anonim válasza:
Házi nyúlra nem lövünk, de a szex meg fiziológia szükséglet. :D
4/25 anonim válasza:
Kerüld el, tedd félre a dolgot. Ki tudja, hogy alakul később, de rokon, barát nőjét nem nyúljuk le, ez alapvető becsületbeli dolog.
5/25 anonim válasza:
Mondjuk jó volna tudni, hogy hugica legjobb barinőjére vetettél szemet, vagy öcskös k.úrópajtására?
Előbbi: hegyibe!
Utóbbi: felejtős!
6/25 anonim válasza:
Keress mást. Ha van egy működő kapcsolatod, a probléma megoldódik
7/25 anonim válasza:
Unokatesód fiú vagy lány? Ha előbbi, akkor felejtős a dolog, még akkor is ha szakítanak. Inkább kerüld. Ha meg lány az uncsitesód, akkor szerintem nem probléma.
8/25 A kérdező kommentje:
Eszem ágában se volt házi nyúlra.. Nem akarok kikezdeni vele meg semmi ilyen csak nincs ötletem,hogy változtassak ezen. Unokatestvérem fiú! Barátnőm nincs azzal nem tudok segíteni magamon.
1. Nem rég lett vége.
2. Most egy ideig nem akarok saját barátnőt.
2015. okt. 12. 09:58
9/25 anonim válasza:
Nem tudsz ezzen változtatni..amíg találkoztok.
10/25 anonim válasza:
Jól ismered a lányt?szoktatok beszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!