Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit csináljak, ha úgy érzem...

Mit csináljak, ha úgy érzem többet érzek unokatestvérem barátnője iránt?

Figyelt kérdés

2015. okt. 11. 22:51
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Jól ismerem és sokat is beszélünk(csak személyesen) meg hülyéskedünk.
2015. okt. 13. 07:23
 12/25 anonim ***** válasza:

A kérdések

Veled jobban összeillene a lány?

Lenne esélyed nála? ( szoktad,úgy érezni,hogy te is be jössz neki?)

2015. okt. 13. 23:29
 13/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom úgy igazán megmondani,hogy velem jobban össze illene csak azt,hogy hasonló dolgokat csinálunk meg természetünk hasonlít. Igen szokott olyan lenni. Viszont nem fogok unokatestvérem és a barátnője közé állni főleg,hogy a csaj azt mondja nagyon szereti unokatestvérem, ha meg netán vége lenne köztünk és lehetne valami köztünk nem valószínű, hogy bele mernék menni bármennyire is szeretném mivel mégis milyen lenne már az,hogy unokatestvérem barátnőjével jönnek össze és újra vissza kerülne a családi körbe?!
2015. okt. 14. 23:17
 14/25 anonim ***** válasza:

A sors kiszámíthatatlan :)

Akkor vágyakozzál utána tovább,mert ugysem tudsz semmit tenni az érzéseid ellen,főlleg ha már így érzel.

Minden egyes találkozásnál,amikor elbucsúztok majd szomorú leszel...és nem fog elmúlni soha hidd el! Max ha találsz valakit akibe nagyon szerelmes leszel és ehez sok sikert kívánok! ( hamár úgy érzed,hogy ciki lenne)

2015. okt. 19. 15:06
 15/25 A kérdező kommentje:
Igen tudom, úgy van ahogy írod. Nagyon jól tudom,hogy mindig ha találkozunk utána rosszabb és azt is,hogy max úgy tudnam ha valakit találnék,de nincs senki aki után többet éreznek vagy akár egy kis érzés is lenne valaki iránt.
2015. okt. 19. 22:40
 16/25 anonim ***** válasza:

Ha még fiatal vagy akkor,úgyis találsz valakit idővel!

Hány éves vagy?

A lányon amúgy,szoktál észre venni valami olyan jelet,mintha te is tetszenél neki?

2015. okt. 20. 08:39
 17/25 A kérdező kommentje:
20éves vagyok. Szoktam észre venni. Pl volt nyárzáró buli és mondja,hogy menjünk táncolni mentem vele és néztem a szemébe és ő is tovább nézett az enyémbe és mosolygott, meg vittem a kaját magamnak oda az aztalhoz aztán egyszer csak megfogja a karom és belém karol, meg mindig hülyéskedünk olyan fura... Bár aztán lehet csak én hiszem így.
2015. okt. 20. 15:18
 18/25 anonim ***** válasza:

Akkor még fiatal vagy :)

A lány hány éves?és mióta van együtt az unokatesódal?

Mert ha még ő is annyira fiatal mint te akkor nem lehet,olyan hosszú a kapcsolatuk,hogy komoly legyen.

2015. okt. 20. 17:00
 19/25 A kérdező kommentje:
Idősebb, 22éves. Már együtt vannak legalább 3éve
2015. okt. 20. 19:39
 20/25 anonim ***** válasza:
Régóta érzel így iránta?
2015. okt. 20. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!