A sexuális reklámok már teljes részei az ünnepeinknek is?
Figyelt kérdés
karácsony, sex, pörgés2016. dec. 2. 22:07
1/9 anonim válasza:
Nem, nem azok, barmit is akartal kerdezni.
2/9 anonim válasza:
Gondolom az intimi...mi reklámjára gondoltál. Én is meghökkentem kicsit,de nem zavar.
3/9 A kérdező kommentje:
szerintem a fertő kezdete.. válasszuk el a sexet és az ünnepeket meg a családot.. legalább is ne propagáljuk
2016. dec. 3. 07:54
4/9 anonim válasza:
Szerintem meg prud vagy. Mi ez a hulyeseg hogy 'ne propagaljuk'? Tartok tole hogy eletedben nem d*gtal egy egeszsegeset...
5/9 anonim válasza:
Melyik reklámról van szó? (nincs tv-m)
6/9 anonim válasza:
Csak tipp volt a reklám,nem tudom tényleg arra gondolt e a kérdezö. Csinos csaj piros bugyiban melltartóban pózol karácsonyi zenére!
7/9 anonim válasza:
Miért nem írod le rendesen, hogy szexuális? Az nem csúnya szó.
Amúgy nem értem a kérdést. Milyen reklámokról beszélsz?
8/9 anonim válasza:
Az intimissimi már ezer éve kiemelten promózza a karácsonyi termékeit, aminek 15 évesen én voltam a célcsoportja. Hogy reklámozzon egy fehérneműbolt fehérneműt karácsonyra anélkül hogy Te ne értsd félre? Egyébként ha nem lógsz egész nap a TV-n akkor nem fogod látni. Én is 1 fél napot tv-ztem valamelyik nap decemberben és akkor láttam állandóan. Az óriás plakát viszont semmi extra... Szerintem a fertő kezdete nem ez hanem a TV, de ez ma már nem a kezdet senkinél. Itt leszokni kéne ezekről a póttevékenységekről már amennyiben erre gondoltál.... mert máshol nem látok ilyen jellegű reklámokat és az első hozzászóló tippjéből indultam csak ki. Ha egészen másról van szó akkor nem tudom hogy hol élsz vagy mire gondolsz pontosan de én semmilyen szexuális tartalmat sehol nem látok.
9/9 anonim válasza:
Egyébként a szex még kevésbé negatív, mint a pénz. Ha már ez akkor nem a reklám mellékes hatására reflektáltál volna, tehát a szexualitásra, hanem arra, hogy ne az üzlet és az eladás legyen a karácsony lényege, mert az fertő. Szóval a pénz, a tv még mindig jobb szerinted mint a szexualitás? Szerintem nagyon rossz felfogás. Persze szerintem. Mindenki úgy él ahogy akar, csak hát láthatóan te szenvedsz ettől, nem mi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!