Bele kell torodnom, hogy tobbe mar nem elhetek nemi eletet?
Problemaim mar 1 eve kezdodtek,azota nem is voltam senkivel mert fajdalmas volt.
Nagyon nagyon ketsegbe vagyok esve, egyszeruen mar csak sirni tudok.
Kb. 1 eve Candida diagnosztizaltak(+ meg volt hugyuti fertozes,volt gond a hulyholyaggal stb).Sok nogyogyasznal jartam,rengeteg gyogyszer kenocs de SEMMI.
Fajdalmas a vizeles,eg csip sokszor gyakran megyek pisilni,katasztrofalis.
Sexualis eletet keptelen vagyok elni,egyszeruen annyira faj mintha egy kest dofnenek belem.., szoval szerintem igy soha nem lesz senkim...Kezdem feladni a remenyt,hogy valaha is meggyogyulok.Azt se tudom mihez kezdjek, senki sem akar rajtam mar segiteni:(
Csak annyit tudok mondani: Menj orvoshoz
Ha az aktuális nem ér el javulást pár hónap alatt, akkor a következőhőz
ami nekem az állandóan visszatérő húgyúti fertőzést rendbe hozta az a tőzegáfonya, bár gondolom azzal már találkoztál, napi hármat szedtem 1 évig.
egyébként szerintem szánd rá a pénzt és keress egy sztár nődokit, mert a problémádon biztosan lehet segíteni, csak eddig rossz helyeken voltál.
Tartsa benned az a lelket, hogy nem te vagy az egyetlen nő, sőt! Sajnos rengeteg nő van így ezzel. Köztük én is. Sajnos én mai napig nem tudom hogyan lehet jó a szex, nekem elképesztő fájdalom volt mindig is, amit nem tudok leírni. Immunerősítés, és ne add fel a doki keresését. Tapasztalatból tudom, 100 nőgyógyászból ha 2 törődik azzal, mennyire b..sza el a betege életét, már bocsánat. Felírják a leggyakrabban beváltat, majd ha az se hat, jöhet a következő.
Nekem sokat javított a helyzetemen az, hogy olyan orvost kerestem aki egyből rákszűréssel kezdte, illetve vesz kenetet. Amelyik doki azt mondja nem vesz kenetet, azt rögtön ott is hagytam.
Egyik ismerősömnek a Silver Q hüvelykapszula és az ezüst kolloid vált be gomba ellen, ő is évekig küzdött vele. Ha gondolod próbáld ki.
Koszonom a valaszokat :)
Most megjobban elkeseredtem, szomoru, hogy nincs sok remeny :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!