Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9. Hónapban sexuális együttlét...

9. Hónapban sexuális együttlét ilyen módon?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy anális sexben teljesedne ki a dolog....mivel tudjuk, hogy a hüvelybe került ondó, meg maga a hímtag is beindíthatja a szülést. (Bár sokan direkt próbálkoznak a beinditással még így se sikerül). Nos a 9.honapban átváltanék a másik lyukra. Gondolom azzal még kevesebb az esély, hogy ideje korán induljon be?
2016. nov. 8. 15:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%
Az anál még akkor is rossz, ha nem vagy terhes. Tönkre akarod tenni a végbeledet? Ki lehet bírni néhány hetet szex nélkül.
2016. nov. 8. 15:56
 2/17 anonim ***** válasza:
79%

Sok sikert!

Irigylem, hogy vki megússza a terhességet aranyér nélkül és egyáltalán van kedve bármihez.

(Az análist nem irigylem.)

2016. nov. 8. 15:58
 3/17 anonim ***** válasza:
86%

Kevesebb az esélye persze.

Max az aranyeret segíti kijönni. De ha rostban gazdagon étkezel, és eddig se volt gondod a wc-n ezzel, megfelelő síkosítóval nem lehet gond.

2016. nov. 8. 15:58
 4/17 cecee válasza:
84%
Erről csak annyi jut eszembe hogy amikor haver szexelt a barátnőjével (análisan). És amikor ki húzta a nemi szervét rajta volt 1 szem kukorica. :D :D Mert ugye a kukoricát nem emészti meg a gyomor.
2016. nov. 8. 15:59
 5/17 anonim ***** válasza:
85%

De miért akarsz lyukat váltani? Te vagy a nő?

Egy normál, egészséges terhessegben mehet végig a szex. Addig nem születik meg a baba, amíg nincs itt az ideje.

Ha te vagy a férfi, akkor változatossága vágysz?

Anal ovszerben menjen, mert ha mégis berakja a hüvelybe, jó kis fertőzéseket lehet elkapni, az meg szülés előtt tényleg nem hiányzik.

2016. nov. 8. 16:03
 6/17 A kérdező kommentje:

Cecee XD Az már valami!

Természetesen óvszert már meg is vettem...én vagyok a kismama. A férjemnek meglepetés lesz, mert már hosszú ideje annak, hogy le lett állitva "a másik lyuk projekt" :D

Igazság szerint hetek óta "kangörcs" van rajtam így szeretném kihasználni mindenki örömére...

2016. nov. 8. 16:08
 7/17 anonim ***** válasza:
64%

Itt több dolgot nem értek.

Miért baj, ha a 9. hónapban szül valaki?

Van olyan 36 hetes vagy a feletti nagy hasú, fakultatíve szorulásos, aranyeres terhes nő, akinek van kedve seggbe toszatni magát?

A száját nem tudja a pár egyik tagja sem használni a kiteljesedéshez?

Ésssss hogy lehet majdnem mindenkinek egy olyan haverja akinek kukorica szorult a fitymája alá??? :-D Miért mindig kukorica? Mák nem lehet? Vagy szezámmag?

2016. nov. 8. 16:15
 8/17 A kérdező kommentje:

Ez a kukorica ilyen Urban Legend lehetXD

Én szeretem, sőt igénylem, hogy bennem legyen a hímtag...attól hogy nyal még nem leszek oda meg vissza, hiába jó.

Az meg sztem nem tök mindegy, hogy a 36.hétre jon a gyerek vagy a 40.-re...de ha neked nincs kulonbség akkor biztos nem vagy kismama...vagy csak furán gondolkodol.

Az, meg hogy mit csinálok a seggem lyukával az az én dolgom....ananászt meg krinolint is dughatnék bele....a lényeg a feltett kérdésben volt! XD

2016. nov. 8. 18:13
 9/17 anonim ***** válasza:
62%
Akkora kamukérdés, hogy csak úgy üvölt, lövésed nincs a terhességről..... :D
2016. nov. 8. 20:31
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, voltam kismama de nem hiszen hogy én furán gondolkodolok. :-D

De ennyi erővel az is fura - nekem- hogy miért pont a 9. hónapban akarsz váltani? Ha 7 hónapra szülsz véletlen a hímtagtól az nem baj?

2016. nov. 8. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!