9. Hónapban sexuális együttlét ilyen módon?
Sok sikert!
Irigylem, hogy vki megússza a terhességet aranyér nélkül és egyáltalán van kedve bármihez.
(Az análist nem irigylem.)
Kevesebb az esélye persze.
Max az aranyeret segíti kijönni. De ha rostban gazdagon étkezel, és eddig se volt gondod a wc-n ezzel, megfelelő síkosítóval nem lehet gond.
De miért akarsz lyukat váltani? Te vagy a nő?
Egy normál, egészséges terhessegben mehet végig a szex. Addig nem születik meg a baba, amíg nincs itt az ideje.
Ha te vagy a férfi, akkor változatossága vágysz?
Anal ovszerben menjen, mert ha mégis berakja a hüvelybe, jó kis fertőzéseket lehet elkapni, az meg szülés előtt tényleg nem hiányzik.
Cecee XD Az már valami!
Természetesen óvszert már meg is vettem...én vagyok a kismama. A férjemnek meglepetés lesz, mert már hosszú ideje annak, hogy le lett állitva "a másik lyuk projekt" :D
Igazság szerint hetek óta "kangörcs" van rajtam így szeretném kihasználni mindenki örömére...
Itt több dolgot nem értek.
Miért baj, ha a 9. hónapban szül valaki?
Van olyan 36 hetes vagy a feletti nagy hasú, fakultatíve szorulásos, aranyeres terhes nő, akinek van kedve seggbe toszatni magát?
A száját nem tudja a pár egyik tagja sem használni a kiteljesedéshez?
Ésssss hogy lehet majdnem mindenkinek egy olyan haverja akinek kukorica szorult a fitymája alá??? :-D Miért mindig kukorica? Mák nem lehet? Vagy szezámmag?
Ez a kukorica ilyen Urban Legend lehetXD
Én szeretem, sőt igénylem, hogy bennem legyen a hímtag...attól hogy nyal még nem leszek oda meg vissza, hiába jó.
Az meg sztem nem tök mindegy, hogy a 36.hétre jon a gyerek vagy a 40.-re...de ha neked nincs kulonbség akkor biztos nem vagy kismama...vagy csak furán gondolkodol.
Az, meg hogy mit csinálok a seggem lyukával az az én dolgom....ananászt meg krinolint is dughatnék bele....a lényeg a feltett kérdésben volt! XD
Hát figyelj, voltam kismama de nem hiszen hogy én furán gondolkodolok. :-D
De ennyi erővel az is fura - nekem- hogy miért pont a 9. hónapban akarsz váltani? Ha 7 hónapra szülsz véletlen a hímtagtól az nem baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!